ActualitatePolitică

Cum trăiește Robert Negoiță cu 46 de lei timp de trei zile

Robert Negoiță, primarul Sectorului 3 București, a fost invitat în emisiunea „40 de întrebări” cu Denise Rifai.

Printre altele, Negoiță a vorbit despre o posibilă candidatură la Primăria București, despre cerințele pe car le are de la Nicușor Dan, dar și despre prețurile care au luat-o razna.

În ciuda inflației de care toată lumea se plânge, a prețurilor exorbitante din supermarketurile străine care au acaparat fiecare colțișor al Bucureștiului, primarul Sectorului 3 susține că el trăiește cu 46 de lei timp de trei zile!

„M-a costat 46 de lei și am cumpărat cât să mănânc trei zile. Nu consum mult și locuiesc într-un apartament cu două camere”, a afirmat Negoiță în emisiunea citată.

Practic, Robert Negoiță este un adevărat „erou” al acestor timpuri.

Primarul sectorului 3, Robert Negoiță, a dezvăluit că a cheltuit 46 de lei pentru a achiziționa alimente pentru trei zile. El a menționat că aceste cumpărături au fost efectuate de la un magazin de cartier și că este un consumator moderat, care nu comsumă mult.

 

@truegreedonline Cat de iefina e viata de politician in Romania. #robertnegoita #bani #preturi #trai #criza #inflatie ♬ original sound – Alex Leca

România este țara cu prețuri extrem de mari în ceea ce privește mâncarea, aproape la fel ca de mari ca în Germania sau Austria, unde salariile medii nu sunt de 2.000 – 3.000 de lei pe lună.

Chiar și producătorii se plâng de diferența mare dintre prețul de livrare și cel de la raft. Cu toate acestea, se pare că Negoiță nu are o problemă cu asta.

DNA a deschis anchetă în cazul licitației de 27 de milioane de euro de la Sectorul 3, condus de Robert Negoiță

Direcția Națională Anticorupție a deschis un dosar penal în legătură cu licitația în valoare de 27 de milioane de euro de la Sectorul 3, condus de primarul Robert Negoiță.

CITEȘTE ȘI – VIDEO. Toată presa, „alături” de Robert Negoiță. Primarul Sectorului 3, audiat la DNA

Contractul a fost atribuit unei companii din cercul de apropiere al Sorinei Docuz, fosta soție a primarului și o apropiată a premierului Marcel Ciolacu. Procurorul șef al DNA, Marius Voineag, a declarat într-un interviu pentru G4Media.ro că dosarul a fost înregistrat la începutul anului și că s-a autosesizat din presă, similar cu dosarul privind vaccinurile.

Voineag nu a furnizat alte detalii despre persoanele vizate de anchetă, menționând că este un dosar aflat în curs de desfășurare.

Ne poți urmări pe Google News, Facebook, Instagram, X, și YouTube

Alexandru
Alexandru are o experiență de peste 10 ani în mediul online, timp în care a publicat peste 5.000 de articole și a strâns cititori de prin toate colțurile lumii. Pasionat de artă și tehnologia viitorului, Alexandru scrie acum pentru NewsDealer. De asemenea, toate articolele de tip pamflet sunt semnate de Alexandru, care poate fi contactat pe adresa redacției, atât pentru a semnala "derapajele", dar și pentru colaborări.

.