Redacția:

Cătălin Basalău, redactor – Cu o experiență de peste 20 de ani în media, Cătălin scrie articole care stârnesc curiozitate și aduc un plus de informație. Este renumit pentru dezvăluirile curajoase și analizele pătrunzătoare. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze.

Basalău Fabian, redactor – Fabian are o experiență de peste 5 ani în online. A scris pentru publicații de renume în România, printre care ProSport și Digisport. Fabian este un pasionat al științei, dar și al sportului, evident. Este pasionat de social media și iubește să scrie!

Alexandru, redactor – Alexandru are o experiență de peste 10 ani în mediul online, timp în care a publicat peste 5.000 de articole, a strâns cititori de prin toate colțurile lumii și a scris pentru cele mai mari site-uri de știri din țară. Pasionat de artă, tehnologia viitorului și sport, Alexandru scrie acum pentru NewsDealer. De asemenea, toate articolele de tip pamflet sunt semnate de Alexandru, care poate fi contactat pe adresa redacției, atât pentru a semnala „derapajele”, dar și pentru colaborări.

Maia Teodora – Social Media Manager

Cine suntem?

NewsDealer este o publicație online înființată în vara anului 2023. Formată dintr-o echipă de patru oameni, NewsDealer își propune să schimbe modul în care se consumă știrile în România. Vă oferim cele mai importante știri ale momentului, preview-uri pentru partidele de fotbal, dar și articole de tip pamflet/satiră, asta dacă te întrebi ce caută această categorie printre știri. Mai peste tot se regăsesc aceleași informații, de aceea am luat decizia de a avea diversitate, iar diversitatea este marcată corect, astfel încât să-ți poți da seama când glumim. Știri de actualitate, artă, cultură, cărți, știri internaționale, ai tot ce vrei într-un singur loc!

Contact

REDACȚIA: 0746 167 295 (Luni – Vineri 09:00 – 18:00) / [email protected]

Vânzări/Colaborări/Comunicate de presă: [email protected] / 0746 167 295 (Luni – Vineri 09:00 – 18:00)

Ne poți urmări pe Google News, Facebook, Instagram, X, și YouTube