ActualitateEveniment

Unde poți depune CV-urile pentru a te angaja la Hengst Filtration, în Balș?

Hengst Filtration, o companie cu o cifră de afaceri de 700 de milioane de euro în 2022, a fost fondată în 1958 și se numără printre primele trei companii din lume în domeniul filtrelor. Astăzi, 15 mai 2024, compania a inaugurat o fabrică în orașul Balș, județul Olt. 

Pentru această nouă unitate economică, firma germană a achiziționat clădirea în care a funcționat anterior fabrica de componente auto pentru Ford, care a fost închisă în 2019 de către Grupul International Automotive Components (IAC), perioadă în care sute de oameni și-au pierdut locurile de muncă.

La evenimentul de astăzi au participat, alături de reprezentanții administrației publice locale, mai multe personalități ale județului și de la București, inclusiv reprezentanți ai Guvernului. Printre aceștia se vor număra ministrul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului, Ștefan-Radu Oprea, și ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Florin Barbu.

CITEȘTE ȘI – ANALIZĂ. Vlad Oprea poate câștiga foarte ușor un nou mandat de primar al Sinaiei

De altfel, au fost prezenți și oficialii fabricii din Germania. 

Investiția totală în fabrica din județul Olt se ridică la 8 milioane de euro și reprezintă un pas semnificativ în dezvoltarea economică a regiunii.

Unde poți depune CV-urile pentru a te angaja la Hengst Filtration, în Balș?

Candidaturile pot fi trimise la adresa de e-mail: [email protected]

Ne poți urmări pe Google News, Facebook, Instagram, X, și YouTube

Alexandru
Alexandru are o experiență de peste 10 ani în mediul online, timp în care a publicat peste 5.000 de articole și a strâns cititori de prin toate colțurile lumii. Pasionat de artă și tehnologia viitorului, Alexandru scrie acum pentru NewsDealer. De asemenea, toate articolele de tip pamflet sunt semnate de Alexandru, care poate fi contactat pe adresa redacției, atât pentru a semnala "derapajele", dar și pentru colaborări.

.