Satiră

Tataee de la B.U.G Mafia, prins în „azilele groazei” ale Gabrielei Firea

Incredibil! Declarații bombă de la Tataee (B.U.G Mafia). A fost prins în „azilele groazei”.

„Acum am ieșit! În sfârșit! Ne-au dat știa drumu’, azi am lansat și piesa, că mai aveam de dat o strofă pe ea”, spune Tataee.

Artistul, asemănat deseori cu Nicolae Guță, vorbește despre ororile prin care a trecut: „Ne puneau manele… toată ziua, făceau grătare pe manele, era ceva jale!”

Acum, el îndeamnă pe toată lumea să nu o voteze pe Gabriela Firea pentru Primăria Capitalei, ci să-l lase pe Nicușor Dan la cârmă.

Ne poți urmări pe Google News, Facebook, Instagram, X, și YouTube


Toate materialele prezente în această pagină/categorie (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Pe această pagină/categorie nu sunt informații veridice! Toate textele din această pagină/categorie sunt pamflete şi trebuie tratate ca atare!

Alexandru
Alexandru are o experiență de peste 10 ani în mediul online, timp în care a publicat peste 5.000 de articole și a strâns cititori de prin toate colțurile lumii. Pasionat de artă și tehnologia viitorului, Alexandru scrie acum pentru NewsDealer. De asemenea, toate articolele de tip pamflet sunt semnate de Alexandru, care poate fi contactat pe adresa redacției, atât pentru a semnala "derapajele", dar și pentru colaborări.

.