Satiră

Firea pregătește un nou proiect. Lagăre de concentrare pentru studenți

Șoc, șoc, șoc! Gabriela Firea pregătește un nou proiect, asta dacă va deveni primarul Capitalei, din nou (n.r. sperăm că nu).

După ce Ciolacu i-a luat apărarea în privința „azilelor groazei”, Gabriela Firea pregătește un nou proiect, asta dacă va deveni primarul Capitalei.

Mai exact, este vorba despre lagăre de concentrare pentru studenți, potrivit unui document analizat de NewsDealer. Se pare că Gabi a scăzut ștacheta.

„Păcat… e de ajuns că studenții trăiesc ca în azile, ba mai rău, în căminele studențești. Acum urmează și asta”, spune o sursă, pentru NewsDealer.

Ne poți urmări pe Google News, Facebook, Instagram, X, și YouTube


Toate materialele prezente în această pagină/categorie (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Pe această pagină/categorie nu sunt informații veridice! Toate textele din această pagină/categorie sunt pamflete şi trebuie tratate ca atare!

Alexandru
Alexandru are o experiență de peste 10 ani în mediul online, timp în care a publicat peste 5.000 de articole și a strâns cititori de prin toate colțurile lumii. Pasionat de artă și tehnologia viitorului, Alexandru scrie acum pentru NewsDealer. De asemenea, toate articolele de tip pamflet sunt semnate de Alexandru, care poate fi contactat pe adresa redacției, atât pentru a semnala "derapajele", dar și pentru colaborări.

.