Satiră

VIDEO. S-au apucat de făcut stand-up comedy în campania electorală

Domnul de mai jos rescrie istoria în 2024. S-a apucat  de făcut stand-up comedy în campania electorală.

Cimpoieru Mihăiță, candidat Primăria Nanov, județul Teleorman, se laudă cu cât de multe ai putea să cumperi cu 600 de lei unui copil: „Imaginează-ți ce ai putea să-i cumperi de acești bani!”, spun candidatul.

Păi ce să-i cumperi, un kg de cireșe și niște rechizite pentru școală. Cam atât. Oricum, bună gluma făcută de domnul Mihăiță. Pare că e susținut cu vehemență și plictiseală de oamenii din spatele lui. Le-o fi dat 600 de lei la toți?

Ne poți urmări pe Google News, Facebook, Instagram, X, și YouTube


Toate materialele prezente în această pagină/categorie (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Pe această pagină/categorie nu sunt informații veridice! Toate textele din această pagină/categorie sunt pamflete şi trebuie tratate ca atare!

Alexandru
Alexandru are o experiență de peste 10 ani în mediul online, timp în care a publicat peste 5.000 de articole și a strâns cititori de prin toate colțurile lumii. Pasionat de artă și tehnologia viitorului, Alexandru scrie acum pentru NewsDealer. De asemenea, toate articolele de tip pamflet sunt semnate de Alexandru, care poate fi contactat pe adresa redacției, atât pentru a semnala "derapajele", dar și pentru colaborări.

.