Satiră

Masterchef devine Chef la MU(ț)I(t)E, după ce cei trei chefi i-au „tras-o” Antenei

Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu revin la nava mamă, PRO TV, la mai bine de șase luni după ce i-au „tras-o” Antenei.

Având în vederea toate lucrurile puse la punct, se pare că urmează și un rebranding colosal: Masterchef devine Chef la MU(ț)I(t)E, ca să răsucească cuțitul în rană și mai tare.

Ba mai mult, ca să pună și sare de Himalaya pe rană, surse din interior spun că PRO TV mai pregătește o lovitură. Care ar fi? Încă nu știm.

Ne poți urmări pe Google News, Facebook, Instagram, X, și YouTube


Toate materialele prezente în această pagină/categorie (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Pe această pagină/categorie nu sunt informații veridice! Toate textele din această pagină/categorie sunt pamflete şi trebuie tratate ca atare!

Alexandru
Alexandru are o experiență de peste 10 ani în mediul online, timp în care a publicat peste 5.000 de articole și a strâns cititori de prin toate colțurile lumii. Pasionat de artă și tehnologia viitorului, Alexandru scrie acum pentru NewsDealer. De asemenea, toate articolele de tip pamflet sunt semnate de Alexandru, care poate fi contactat pe adresa redacției, atât pentru a semnala "derapajele", dar și pentru colaborări.

.