ActualitateLifestyle

Zendaya, regina galaxiei la premiera Dune: Partea a Doua

Zendaya, vedeta din spatele mult-așteptatului film „Dune: Partea a Doua”, a uimit lumea modei la premiera din Londra, alegând să se prezinte într-un mod cu totul neașteptat.

LIVING ERA BANNER

Cu un umor irezistibil și o doză sănătoasă de originalitate, actrița de 27 de ani a renunțat la convențiile clasice, alegând să își facă apariția îmbrăcată într-un costum de android vintage Thierry Mugler din 1995, transformând covorul roșu într-un show de modă intergalactică, relatează El Pais.

Un android cu stil: povestea fascinantă a costumului

Piesa iconică, inițial prezentată la o prezentare de modă haute couture de toamnă-iarnă, a adus un strop de futurism pe covorul roșu, captivând atenția tuturor. Designerul francez Thierry Mugler a colaborat cu inginerul aeronautic Jean-Pierre Delcros pentru a crea acest body metalic și transparent, inspirat de estetica unui android feminin. Zendaya a completat look-ul cu un colier spectaculos de la Bulgari, transformându-se într-o adevărată regină a spațiului.

Arhitecții modei și-au făcut din nou magia

Meritul pentru această alegere vestimentară îndrăzneață trebuie împărțit și cu stilistul său de lungă durată, Law Roach, care, alături de Zendaya, a devenit un duo imparabil în lumea modei. Cu o abordare obsedată de viralitate, Roach și-a propus să scoată modelele din arhive și să le transforme în momente virale pe rețelele de socializare.

Cu „Dune: Partea a Doua” pe cale să cucerească cinematografele, Zendaya și co-starul său, Timotheé Chalamet, promit să aducă pe ecrane o continuare plină de acțiune și intrigi intergalactice. Filmul va urmări ascensiunea personajului Paul, în rândul Fremenilor și rebeliunea împotriva împăratului Padishah Shaddam IV. Pregătiți-vă să fiți captivați nu doar de poveste, ci și de Zendaya, regina fără rival a galaxiei cinematografice!

Ne poți urmări pe Google News, Facebook, Instagram, X, și YouTube

Redacția NewsDealer
NewsDealer este o companie media înființată în 2023, cu jurnaliști de peste 10 ani experiență, care au trecut pe la ProSport, Digisport, precum și alte redacții mari din România.

.