Tech

WhatsApp aduce noi schimbări. Noua funcție pregătită pentru utilizatori

La fel ca Telegram, WhatsApp adaugă acum o nouă funcție! Este vorba despre mesaje video înregistrate, de cel mult 60 de secunde. 

Spre deosebire de o înregistrare video obișnuită pe care o poți trimite prin WhatsApp, „Mesajele video instantanee” din serviciul de mesagerie deținut de Meta permit utilizatorilor să înregistreze și să trimită un videoclip direct dintr-un chat.

Noua funcție va putea fi folosită din interfața principală a conversațiilor, acolo unde printr-o singură apăsare, utilizatorii pot alterna între opțiunea de a înregistra un mesaj vocal, sau unul video.

Mesajele video vor porni automat în modul silențios, iar utilizatorul va putea interacționa cu mesajul pentru a-l reda la volumul dorit.

Aceste mesaje video pot avea o durată de până la 60 de secunde și, la fel ca și mesajele vocale și text, sunt criptate de la un capăt la altul.

Nou pentru WhatsApp – adăugăm posibilitatea de a înregistra instantaneu și de a partaja un mesaj video în chat-urile WhatsApp. Este la fel de ușor ca și cum ai trimite un mesaj vocal rapid,” a transmis Mark Zuckerberg, pe pagina de Facebook.

Compania a precizat că noua actualizare a început să fie implementată în aplicație și va fi disponibilă pentru toată lumea în următoarele săptămâni, notează BBC.

La începutul acestui an, WhatsApp a lansat o actualizare care le permite utilizatorilor să editeze mesajele în aplicație (atât timp cât se face în termen de 15 minute de la trimitere).

Cea mai recentă actualizare de produs pentru WhatsApp vine în urma unui raport de venituri peste așteptări din partea Meta.

Compania a declarat că veniturile au crescut cu 11% față de anul precedent, ajungând la 32 de miliarde de dolari pentru trimestrul încheiat în iunie, în condițiile în care „anul de eficiență” al directorului general Mark Zuckerberg pare să dea roade pentru gigantul social media.
După un an 2022 greu, acțiunile Meta au sărit cu peste 150% în 2023.

Ne poți urmări pe Google News, Facebook, Instagram, X, și YouTube

Alexandru
Alexandru are o experiență de peste 10 ani în mediul online, timp în care a publicat peste 5.000 de articole și a strâns cititori de prin toate colțurile lumii. Pasionat de artă și tehnologia viitorului, Alexandru scrie acum pentru NewsDealer. De asemenea, toate articolele de tip pamflet sunt semnate de Alexandru, care poate fi contactat pe adresa redacției, atât pentru a semnala "derapajele", dar și pentru colaborări.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *