Eveniment

Vlad Pascu, tânărul drogat care a omorât două persoane în localitatea 2 Mai. Provine dintr-o familie înstărită

Vlad Pascu este tânărul care intrat cu mașina într-un grup de oameni în 2 Mai, iar două persoane au decedat în urma tragicului eveniment. El a fost prins ulterior de oamenii legii și, în urma verificării cu drugtest, se pare că era sub influența a 3 substanțe interzise!

LIVING ERA BANNER

CITEȘTE AICI – Accident grav în localitatea 2 Mai! Două persoane au decedat, după ce o mașină a intrat într-un grup de pietoni

Băiat de bani gata

Vlad Pascu este din București și provine dintr-o familie cu bani, cu o pasiune declarată pe rețelele sociale pentru mașinile puternice, au declarat pentru Digi24 surse din anchetă.

El are mai multe fotografii în diferite ipostaze cu haine de firmă, pe lux și opulență, cu mașini scumpe, așa cum procedează tinerii din ziua de azi. Ultima sa fotografie este chiar de pe plajă, făcută cu câteva zile înainte de accident.

Mama criminalului este dezvoltator imobiliar în Capitală, iar tatăl lui are un atelier de tunning auto pentru mașinii off-road.

Potrivit postărilor de pe rețelele de socializare, autorul tragediei avea permisul doar de câteva luni și a imortalizat momentul obținerii chiar cu o fotografie public în mediul online.

tragedie 2 mai

Sursă Foto – Viața Dobrogei

O fată de 20 ani a murit în tragicul eveniment comis de beizadeaua Vlad Pascu. „Îşi dorea o maşină, i-am luat loc de veci!”

Părinții fete de 20 de ani sunt distruși. Ei afirmă că era prima dată când copilul lor merge fără ei pe litoral, împreună cu prietenii. De altfel, aceștia sunt supărați și pe oamenii legii. Susțin că nu i-a sunat nimeni să anunțe decesul, ci au aflat de la pompe funebre.

„Vreau să facă pușcărie pentru ce a făcut șoferul drogat, să se căiască și să vadă și alții, dar să ne lase pe noi în pace.

Sper ca în pușcărie acest tânăr să realizeze ce a făcut. Tânărul a făcut cu bună știință ce a făcut pentru că a luat droguri.

Pe mine nu mă interesează banii, vreau să plătească în pușcărie până uit. Tinerii veniseră cu o seară înainte la mare, au petrecut seara.

Fata îmi făcuse o surpriză cu câteva zile înainte și își luase permisul de conducere. Vream să îi cumpăr o mașină. Acum, în loc să îi cumpăr mașină îi iau coșciug…”, spune Cătălin Dragomir, tatăl fetei ucise de șoferul drogat.

El a fost întrebat dacă tânărul care a produs accidentul realizează ceea ce a făcut.

„În puşcărie s-ar putea să realizeze. Aşa am eu…şi sper. (…) Nu era el. De aceea v-am spus că nici nu l-aş atinge oricât de mânios aş putea să fiu. Nu era el. A făcut cu bună ştiinţă când a luat droguri.

Probabil şi cu buna ştiinţă a părinţilor, nu am de unde să ştiu în ce mediu a trăit.

Ce am auzit este că băiatul este de bani gata, cum se spune. Ok, pe mine nu mă interesează banii, vreau să plătească în justiţie şi puşcărie până uit”, a mai declarat Cătălin Ştefan Dragomir.

Ne poți urmări pe Google News, Facebook, Instagram, X, și YouTube

Redacția NewsDealer
NewsDealer este o companie media înființată în 2023, cu jurnaliști de peste 10 ani experiență, care au trecut pe la ProSport, Digisport, precum și alte redacții mari din România.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *