Internațional

VIDEO. Un ofițer de poliție a fost confundat cu un stripper în timp ce întrerupea o petrecere nebună

Un grup de femei entuziasmate au fost surprinse de o cameră de filmat în timp ce confundau un polițist elegant cu un stripper.

Omul legii încerca să pună capăt petrecerii lor zgomotoase din Sydney, Australia, transmite nypost.

Incidentul a fost filmat de o petrecăreață care a postat ulterior imaginile pe TikTok, unde au adunat peste 8.000 de vizualizări.

„Când polițistul apare pentru să oprească petrecerea, dar voi toți credeți că este un stripper”, a scris aceasta pe tik tok, cunoscută doar sub numele de Lisa.

Înregistrarea îl arată pe omul legii care dă buzna pe ușa din față în timp ce femeile dansau.

„Stripper! Stripper!”, s-a auzit o femeie exclamând, în timp ce alte femei încep să-l danseze pe funcționarul public abătut.

Clipul se întrerupe înainte de a se putea observa orice altă acțiune, dar Lisa susține că simpaticul polițist a sfârșit prin a părăsi petrecerea la scurt timp după momentul umilitor.

„A sfârșit prin a pleca pur și simplu, pentru că toată lumea a început să facă twerking în jurul lui”, se arăta în descrierea videoclipului.

Ne poți urmări pe Google News, Facebook, Instagram, X, și YouTube

Alexandru
Alexandru are o experiență de peste 10 ani în mediul online, timp în care a publicat peste 5.000 de articole și a strâns cititori de prin toate colțurile lumii. Pasionat de artă și tehnologia viitorului, Alexandru scrie acum pentru NewsDealer. De asemenea, toate articolele de tip pamflet sunt semnate de Alexandru, care poate fi contactat pe adresa redacției, atât pentru a semnala "derapajele", dar și pentru colaborări.

.