FilmLifestyle

VIDEO. Seriale Netflix. La ce să te uiți când nu știi la ce să te uiți?

Dacă ai ajuns aici, cu siguranță că ești în acel punct în care nu știi ce să mai vezi pe Netflix. Știm că uneori Netflix-ul are perioade slabe. De aceea, noi îți punem la dispoziție un top cu cele mai bune seriale din toate timpurile de pe Netflix. Așadar, seriale Netflix să fie!

LIVING ERA BANNER

Netflix a devenit sinonim cu divertismentul de calitate, oferind o gamă vastă de seriale care au captivat audiențe din întreaga lume. De-a lungul anilor, platforma a lansat numeroase producții de succes, acoperind o varietate de genuri și stiluri.

VIDEO. Top 10 cele mai bune seriale de pe Netflix, de când platforma a început să-și creeze propriul conținut original

1. Stranger Things

Gen: Sci-Fi, Horror, Drama

Descriere: Creat de frații Duffer, „Stranger Things” este un fenomen cultural care combină nostalgia anilor ’80 cu elemente supranaturale. Povestea începe cu dispariția unui băiat dintr-un orășel american și descoperirea unei fete misterioase cu puteri paranormale. Serialul explorează dimensiuni paralele, experimente guvernamentale și monștri înspăimântători, toate învăluite într-o atmosferă nostalgică și captivantă.

2. The Crown

Gen: Biografic, Dramă, Istoric

Descriere: „The Crown” este o dramă biografică ce urmărește viața Reginei Elisabeta a II-a de la începutul domniei sale și până în prezent. Serialul este cunoscut pentru interpretările excepționale, scenariul bine scris și atenția meticuloasă la detalii istorice. Fiecare sezon explorează diferite perioade ale domniei reginei, oferind o privire profundă asupra monarhiei britanice și a evenimentelor politice și sociale care au definit-o.

3. Narcos

Gen: Biografic, Crimă, Dramă

Descriere: „Narcos” spune povestea ascensiunii și căderii lui Pablo Escobar și a cartelului său de droguri din Medellín. Serialul oferă o privire brută și captivantă asupra vieții lui Escobar, a războiului împotriva drogurilor și a impactului acestuia asupra Columbiei. Cu o interpretare impresionantă a lui Wagner Moura în rolul principal, „Narcos” este un must-watch pentru iubitorii de drame criminale.

4. Black Mirror

Gen: Sci-Fi, Thriller, Antologie

Descriere: „Black Mirror” este o serie antologică ce explorează teme contemporane legate de tehnologie și societate. Fiecare episod este o poveste de sine stătătoare, adesea plasată într-un viitor distopic, unde inovațiile tehnologice au consecințe neașteptate și adesea înspăimântătoare. Serialul este renumit pentru comentariul său social incisiv și pentru modul în care explorează relația complicată a omenirii cu tehnologia.

5. House of Cards

Gen: Dramă politică, Thriller

Descriere: „House of Cards” a fost unul dintre primele seriale originale Netflix care a captat atenția globală. Kevin Spacey și Robin Wright oferă interpretări memorabile în rolurile lui Frank și Claire Underwood, un cuplu puternic și nemilos în căutarea puterii politice în Washington D.C. Intrigile, trădările și manipulările politice fac din „House of Cards” un serial palpitant și captivant.

6. Money Heist (La Casa de Papel)

Gen: Crimă, Dramă, Thriller

Descriere: „Money Heist” a devenit rapid un fenomen global, cunoscut pentru ploturile sale elaborate și personajele carismatice. Serialul urmărește un grup de hoți care, sub conducerea enigmaticului Profesor, plănuiesc și execută jafuri de proporții epice. Relațiile complexe dintre membrii echipei, tensiunile intense și întorsăturile neașteptate fac din „Money Heist” un serial de neratat.

7. Ozark

Gen: Crimă, Dramă, Thriller

Descriere: „Ozark” este povestea unui consultant financiar, Marty Byrde (Jason Bateman), care se mută cu familia sa în regiunea Ozarks pentru a spăla bani pentru un cartel mexican de droguri. Serialul explorează moralitatea, consecințele alegerilor greșite și supraviețuirea într-un mediu periculos. Performanțele actorilor și povestea captivantă fac din „Ozark” un serial de top pe Netflix.

8. BoJack Horseman

Gen: Comedie, Dramă, Animație

Descriere: „BoJack Horseman” este o animație pentru adulți care explorează viața unui fost star de televiziune, acum căzut în dizgrație. Serialul este cunoscut pentru umorul său negru, comentariul social acut și explorarea profundă a problemelor de sănătate mentală. Cu o combinație de comedie și dramă, „BoJack Horseman” este un serial unic și provocator.

9. The Witcher

Gen: Fantezie, Aventura, Dramă

Descriere: Bazat pe seria de cărți de succes scrisă de Andrzej Sapkowski, „The Witcher” urmărește aventurile lui Geralt de Rivia, un vânător de monștri solitar. Interpretat de Henry Cavill, Geralt navighează într-o lume plină de magie, creaturi mitice și conflicte politice. Serialul este apreciat pentru scenele de acțiune impresionante, lumea sa complexă și fidelitatea față de materialul sursă.

10. The Umbrella Academy

Gen: Supereroi, Sci-Fi, Dramă

Descriere: „The Umbrella Academy” este o adaptare a benzii desenate omonime, creată de Gerard Way. Povestea se concentrează pe o familie disfuncțională de supereroi adoptați, care trebuie să se reunească pentru a rezolva misterul morții tatălui lor și pentru a preveni o apocalipsă iminentă. Serialul se distinge prin personajele sale unice, povestea captivantă și stilul vizual distinctiv.

Ne poți urmări pe Google News, Facebook, Instagram, X, și YouTube

Alexandru
Alexandru are o experiență de peste 10 ani în mediul online, timp în care a publicat peste 5.000 de articole și a strâns cititori de prin toate colțurile lumii. Pasionat de artă și tehnologia viitorului, Alexandru scrie acum pentru NewsDealer. De asemenea, toate articolele de tip pamflet sunt semnate de Alexandru, care poate fi contactat pe adresa redacției, atât pentru a semnala "derapajele", dar și pentru colaborări.

.