ActualitateFotbalSport

VIDEO. Radu Drăgușin, pe val în Italia. Fundașul a înscris golul victoriei pentru Genoa

Radu Drăgușin trece printr-o perioadă extraordinară la Genoa. Este activ meci de meci, iar în partida contra Hellas Verona, românul a reușit să aducă victoria echipei.

Drăgușin a reușit să înscrie dintr-un șut superb, iar echipa sa a câștigat duelul cu Verona, scor 1-0, datorită golului fundașului român înscris pe finalul primei reprize, în minutul 44.

„Visul meu este să fiu și mai bun”

Imediat după meci, Drăgușin a acordat un interviu Sky Sports, în care românul a subliniat că trece printr-o perioadă foarte bună și își dorește să evolueze mai mult.

„O emoție incredibilă pentru gol, sunt foarte fericit, dar mai presus de toate mă bucur pentru cele 3 puncte. Îl dedic familiei mele și iubitei mele, am muncit din greu pentru asta. Sunt tânăr, sunt la început, trebuie să acumulez multă experiență și să întâlnesc multe situații pentru a crește.

Visul meu este să fiu și mai bun. La Juventus am crescut foarte mult, a fost important să învăț de la campioni precum Bonucci și Chiellini. Acum sunt într-un moment de încredere, dar nu trebuie să mi se urce la cap, ci doar să muncesc mai mult”, a transmis Drăgușin, pentru sursa citată.

În 2018, la vârsta de 16 ani, Drăgușin a făcut saltul la o echipă de top europeană, semnând cu Juventus FC. Aici, a făcut parte inițial din echipele de tineret ale clubului și a demonstrat rapid calități impresionante de apărare și leadership.

Debutul în Serie A

Radu Drăgușin și-a făcut debutul în Serie A, prima divizie a fotbalului italian, în sezonul 2020-2021. A devenit cunoscut pentru forța sa fizică, inteligența în joc și capacitatea de a gestiona situații dificile de apărare.

Transferul la Genoa

La începutul anului 2022, Radu Drăgușin a fost împrumutat la Genoa C.F.C., un alt club din Serie A, pentru a obține mai multă experiență în primul eșalon italian și pentru a continua să-și dezvolte abilitățile.

De altfel, Drăgușin este un important jucător și pentru echipa națională a României.

Ne poți urmări pe Google News, Facebook, Instagram, X, și YouTube

Alexandru
Alexandru are o experiență de peste 10 ani în mediul online, timp în care a publicat peste 5.000 de articole și a strâns cititori de prin toate colțurile lumii. Pasionat de artă și tehnologia viitorului, Alexandru scrie acum pentru NewsDealer. De asemenea, toate articolele de tip pamflet sunt semnate de Alexandru, care poate fi contactat pe adresa redacției, atât pentru a semnala "derapajele", dar și pentru colaborări.

.