SportTenis

VIDEO: Novak Djokovic, de neoprit. Sârbul cucerește America!

Novak Djokovic a reușit să cucerească US Open 2023 pentru a patra oară în cariera sa! Sârbul este de neoprit, iar această victorie marchează și al treilea său titlu de Grand Slam în 2023.

LIVING ERA BANNER

Djole a câștigat cu 6-3, 7-6 (5), 6-3, iar imediat după meci s-a dus la soția și fiica sa și le-a îmbrățișat.

Djokovic a avut un avans de 5-2 în setul al treilea. Medvedev a reușit o victorie pe măsură ce servea pentru a-l ține pe Djokovic în șah. Cu toate acestea, publicul de pe Arthur Ashe a fost alături de superstarul sârb și el a reușit să câștige.

Acesta este al 24-lea său titlu de Grand Slam în carieră.

Djokovic a câștigat ultima dată U.S. Open în 2018, în fața lui Juan Martin del Potro. El a fost învins de Stan Wawrinka în runda a patra a turneului din 2019 și s-a retras în runda a patra a turneului din 2020. Medvedev l-a învins în seturi consecutive în 2021, iar în 2022 i s-a interzis participarea din cauza politicii SUA privind vaccinarea împotriva coronavirusului.

„Voiam să devin cel mai bun jucător din lume!”

„Să intru în istoria acestui sport este ceva cu adevărat remarcabil şi special.

Evident, în toate modurile posibile, în toate sensurile posibile ale cuvântului special. Este greu de descris în cuvinte. Aveam un vis în copilărie, la şapte, opt ani. Voiam să devin cel mai bun jucător din lume şi să câştig trofeul de la Wimbledon. Era singurul lucru pe care mi-l doream.

Dar apoi, când am reuşit, evident că am început să visez noi vise şi să îmi stabilesc noi obiective, noi ţeluri. Nu mi-am imaginat niciodată că voi fi aici, alături de voi, vorbind despre 24 de Slamuri.

Niciodată nu am crezut că asta va fi realitatea, dar în ultimii doi ani am simţit că am o şansă, că am o şansă la istorie – şi de ce să nu profit de ea dacă mi se prezintă,” a transmis Djokovic.

Ne poți urmări pe Google News, Facebook, Instagram, X, și YouTube

Alexandru
Alexandru are o experiență de peste 10 ani în mediul online, timp în care a publicat peste 5.000 de articole și a strâns cititori de prin toate colțurile lumii. Pasionat de artă și tehnologia viitorului, Alexandru scrie acum pentru NewsDealer. De asemenea, toate articolele de tip pamflet sunt semnate de Alexandru, care poate fi contactat pe adresa redacției, atât pentru a semnala "derapajele", dar și pentru colaborări.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *