ActualitateInternațional

VIDEO. Miss Universe 2023. Cine este cea mai frumoasă femeie din lume

Sheynnis Palaciosa din Nicaragua a fost încoronată Miss Universe în cadrul competiției din acest an, care a avut loc în dimineața aceasta în capitala El Salvador din Statele Unite.

Sheynnis Palaciosa a câștigat Miss Universe 2023

Cu 84 de participante reprezentând fiecare țara lor de origine, doar 20 dintre ele au ajuns în finala mare pentru a se lupta pentru prestigiosul titlu.

Locul doi a fost ocupat de Anntonia Porsild din Thailanda, în timp ce Moraya Wilsona, din Australia, s-a clasat pe locul trei.

Dintre participantele de anul acesta, se remarcă prezența a două femei transgender, Rikkie Kollé din Olanda și Marina Machete din Portugalia.

„Vă dau cuvântul meu că vom lucra împreună pentru a crea un eveniment minunat! Promit că îmi voi folosi experiența mea personală de ani de zile pentru a aduce mesajul noului El Salvador în lume! Ziua de sâmbătă va fi un punct culminant și o celebrare a acestui parteneriat. Și mai bine de atât nu se poate”, a declarat Shugart vineri, la etapa preliminară.

Miss Universe este un concurs internațional de frumusețe care atrage atenția și admirația fanilor din întreaga lume. Fondat în 1952, acest eveniment iconic reprezintă o platformă pentru femeile din diverse țări să împărtășească frumusețea, eleganța și inteligența lor cu o audiență globală.

Participantele la Miss Universe sunt selectate printr-un proces riguros de selecție la nivel național, în care femeile reprezentând diferite țări concurează pentru a câștiga titlul de Miss Universe național.

Câștigătoarele la nivel național își reprezintă țara la nivel internațional, unde sunt evaluate într-o serie de probe, inclusiv defilarea în costume de baie și de seară, interviuri și prezentarea talentelor.

O caracteristică distinctivă a concursului Miss Universe este accentul pus pe promovarea înțelegerii și respectului între diferitele culturi și națiuni.

Concurentele sunt încurajate să împărtășească elemente specifice ale țării lor de origine și să se implice în activități caritabile și sociale în timpul mandatului lor ca reprezentante ale frumuseții globale.

Ne poți urmări pe Google News, Facebook, Instagram, X, și YouTube

Alexandru
Alexandru are o experiență de peste 10 ani în mediul online, timp în care a publicat peste 5.000 de articole și a strâns cititori de prin toate colțurile lumii. Pasionat de artă și tehnologia viitorului, Alexandru scrie acum pentru NewsDealer. De asemenea, toate articolele de tip pamflet sunt semnate de Alexandru, care poate fi contactat pe adresa redacției, atât pentru a semnala "derapajele", dar și pentru colaborări.

.