Fotbal

VIDEO: Messi, magicianul argentinian din America: Două goluri și o pasă de gol

Magicianul argentinian din MLS! Leo Messi demonstrează din nou de ce este cel mai bun fotbalist din lume și aproape din toate timpurile. Starul a reușit să marcheze două goluri și a oferit o pasă de gol, iar echipa Inter Miami a trecut, fără discuții, cu 4-0 de Atlanta United.

Leo Messi, decisiv și în meciu de debut

Messi a reușit să marcheze golul câștigător pentru Inter Miami și în meciul de debut, unde a fost rezervă și a intrat în a doua repriză. Execuția din lovitură liberă a lăsat portarul fără replică, iar echipa sa a reușit să câștige.

În al doilea meci, cel împotriva celor de la Atlanta United, argentinianul a fost căpitan și a făcut magie pe teren.

Messi, considerat cel mai mare jucător din acest sport, a marcat două goluri în primele 22 de minute ale meciului. El a oferit, de asemenea, o pasă de gol în repriza a doua, iar Inter Miami a câștigat cu 4-0 împotriva Atlanta United, în meciul de marți seară de pe stadionul DRV PNK.
 
Cariera lui Messi în MLS până acum: trei goluri și un assist în două jocuri – ambele victorii.

„Messi Mania” continuă în America, fanii luând cu asalt rețelele de socializare cu postări despre Messi.
 
„Este cel mai bun jucător din lume! Este un vis devenit realitate să joci cu el,” a spus Robert Taylor, colegul lui Messi.
 
Pentru primul gol a fost servit de coechipierul Sergio Busquets, care i-a livrat perfect mingea pentru a înscrie. Câștigătorul Cupei Mondiale 2022 cu Argentina și-a păstrat echilibrul, în ciuda faptului că a trimis inițial mingea în bară, dar imediat după ce mingea a ricoșat înapoi a înscris fără probleme.
 
Al doilea gol al lui Messi în joc a venit la scurt timp după aceea, în minutul 22.
 
Messi a avut în a doua repriză un assist, când i-a pasat mingea lui Taylor în minutul 53, care a înscris.
 
Messi și Taylor, remarcabilul național finlandez în vârstă de 28 de ani, au dat dovadă de o chimie incredibilă în cele două jocuri ale lor – reprezentând câte trei goluri în timpul primelor două meciuri ale Inter Miami Cupa Ligii.
 
De altfel, Taylor a reușit să înscrie și în minutul 44, realizând astfel dubla.
 

 
 

Ne poți urmări pe Google News, Facebook, Instagram, X, și YouTube

Alexandru
Alexandru are o experiență de peste 10 ani în mediul online, timp în care a publicat peste 5.000 de articole și a strâns cititori de prin toate colțurile lumii. Pasionat de artă și tehnologia viitorului, Alexandru scrie acum pentru NewsDealer. De asemenea, toate articolele de tip pamflet sunt semnate de Alexandru, care poate fi contactat pe adresa redacției, atât pentru a semnala "derapajele", dar și pentru colaborări.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *