FotbalSport

VIDEO. Messi face din nou spectacol! A marcat golul victoriei pentru Inter Miami

Argentinianul Leo Messi a debutat pentru Inter Miami CF și a reușit să-și pună amprenta! A marcat golul victoriei în prelungiri, din lovitură liberă, din afara careului. Portarul echipei Cruz Azul, Andrés Gudiño, nu a mai putut salva șutul impecabil, iar echipa patronată de David Beckham a reușit să câștige partida.
 

 

Legendarul atacant argentinian, care a semnat recent cu Inter Miami, după ce a încheiat o perioadă de doi ani la Paris Saint-Germain, a intrat în teren în minutul 54.
 
Acesta a fost momentul pe care îl așteptau toți spectatorii. Kim Kardashian și Serena Williams s-au numărat printre celebritățile de profil înalt prezente la meci.
 
Inter Miami conducea cu 1-0 în acel moment datorită unui gol marcat în prima repriză de Robert Taylor, dar Uriel Antuna de la Cruz Azul le-a stricat „petrecerea” când a marcat golul egalizator în minutul 65.
 
Cu toate acestea, Messi a arătat încă o dată de ce – în ochii multor fani ai fotbalului din întreaga lume – este cel mai mare fotbalist din toate timpurile, chiar în ultimele secunde ale meciului.
 
Inter Miami a beneficiat de o lovitură liberă la aproximativ 25 de metri de poartă și nu a existat absolut niciun dubiu cu privire la cine o execută.
 
Această lovitură liberă a fost ferm executată de Messi.
 
Jucătorul de 36 de ani, care este, de asemenea, unul dintre cei mai buni executanți de lovituri libere din istoria fotbalului, a trimis o lovitură perfectă pe lângă Andres Gudino.
 

„Știam că era ultima acțiune și speram să înscriu pentru a evita să ajungem la penalty-uri și să obținem cele trei puncte, deoarece era un meci crucial”, a declarat Messi.

Euforia legată de sosirea lui Messi în sudul Floridei a atins cote maxime, deoarece restaurantele oferă opțiuni de mâncare și băutură care îi poartă numele, în timp ce în tot Miami au apărut picturi murale cu chipul său.

Ne poți urmări pe Google News, Facebook, Instagram, X, și YouTube

Alexandru
Alexandru are o experiență de peste 10 ani în mediul online, timp în care a publicat peste 5.000 de articole și a strâns cititori de prin toate colțurile lumii. Pasionat de artă și tehnologia viitorului, Alexandru scrie acum pentru NewsDealer. De asemenea, toate articolele de tip pamflet sunt semnate de Alexandru, care poate fi contactat pe adresa redacției, atât pentru a semnala "derapajele", dar și pentru colaborări.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *