LifestyleVedete

VIDEO. Justin Bieber și Hailey așteaptă primul lor copil

Justin Bieber și Hailey Bieber așteaptă primul lor copil. Cuplul a împărtășit vestea emoționantă prin intermediul Instagram joi, după ce și-au reînnoit jurămintele în Hawaii.

În imagini, starul Bieber poate fi văzut cum îi face poze miresei sale, în timp ce aceasta pozează într-o rochie Saint Laurent din dantelă albă cu voal asortat, scrie presa internațională.

Modelul în vârstă de 27 de ani, care purta ochelari de soare negri în unele dintre fotografii, și-a mângâiat ușor bebelușul din burtică în timp ce stătea în mijlocul unui câmp plin cu iarbă.

Justin, la rândul său, a avut un aspect casual, fiind îmbrăcat într-un tricou alb, blugi negri, o jachetă și o șapcă de baseball întoarsă cu cozorocul la spatele.

Surse au declarat pentru TMZ că Hailey se află deja în al treilea trimestru, ceea ce înseamnă că un „baby Bieber” ar putea veni pe lume până la sfârșitul verii.

Au existat numeroase speculații în legătură cu această sarcină în jurul soților Bieber încă din iulie 2023, când un videoclip în care cei doi ieșeau cu prietenii a devenit viral.

„Știu că ești însărcinată, dar…”, pare să spună un amic în imaginile filmate de paparazzi înainte ca Justin, în vârstă de 30 de ani, să liniștească grupul.

De când modelul s-a căsătorit cu câștigătorul premiului Grammy în septembrie 2018, ea a negat în mai multe rânduri zvonurile de sarcină.

„Nu sunt însărcinată, lăsați-mă în pace”, a scris ea prin Instagram la acea vreme.

În luna următoare, fosta balerină a declarat pentru Sunday Times cât de „speriată” era să devină mamă. Ea a precizat, totuși, că își dorea „atât de mult” un copil.

În mod similar, Hailey a precizat în februarie 2022 că își dorește copii „într-o zi”, dezvăluind acest lucru pentru WSJ.

Ea a explicat: „Cred că aveam întipărit în minte că voiam să am copii repede și că voiam să am copii de tânără. Apoi am împlinit 25 de ani și mi-am zis că sunt încă super, super tânără!”

La rândul său, cântărețul și-a împărtășit entuziasmul pentru paternitate în cartea sa „Justin Bieber: Lumea noastră”, documentar apărut în octombrie 2021.

„Intenția mea pentru 2021 este să continui să îmi stabilesc obiective și să mă distrez în timp ce le îndeplinesc”, a spus el la vremea respectivă. „Să mă asigur că îmi pun familia pe primul loc. Și, sperăm, să facem un copil.”

Ne poți urmări pe Google News, Facebook, Instagram, X, și YouTube

Alexandru
Alexandru are o experiență de peste 10 ani în mediul online, timp în care a publicat peste 5.000 de articole și a strâns cititori de prin toate colțurile lumii. Pasionat de artă și tehnologia viitorului, Alexandru scrie acum pentru NewsDealer. De asemenea, toate articolele de tip pamflet sunt semnate de Alexandru, care poate fi contactat pe adresa redacției, atât pentru a semnala "derapajele", dar și pentru colaborări.

.