ActualitateFotbalSport

VIDEO. FCSB, „regină” după nouă ani. Elevii lui Charalambous cuceresc Superliga

FCSB „pune mâna” pe campionat! Echipa patronată de Gigi Becali câștigă Superliga, după nouă ani de așteptare.

Trupa lui Elias Charalambous a obținut o victorie importantă în fața echipei Farul, cu scorul de 2-1, în etapa a 7-a din play-off-ul Superligii. Această victorie a asigurat matematic titlul de campioană pentru echipa condusă de Charalambous.

După această performanță, patronul Gigi Becali a declarat că obiectivul următor al echipei este calificarea în cupele europene. Mihai Stoica, președintele Consiliului de Administrație al FCSB-ului, a dezvăluit că echipa știe deja primul adversar din Europa cu care va juca în cantonamentul de vară.

„Pe 14 iunie începem pregătirea, pe 16 iunie plecăm în cantonament în Olanda. Avem deja un meci cu Go Ahead Eagles, o echipă bună. Puteam să avem o altă partidă cu Alkmaar, dar ei voiau pe 22, noi jucăm primul meci pe 24 sau pe 25. Din punctul ăsta de vedere, ne-am organizat. Au mai fost pauze. Am luat în 2005-2006 și după aceea până în 2013 au trecut 7 ani. Acum au fost 2 în plus. Măcar de am face o altă serie”, a declarat Mihai Stoica, după ce FCSB a câștigat titlul.

După o așteptare îndelungată de 9 ani, FCSB a reușit în sfârșit să cucerească titlul de campioană a României. Sub îndrumarea antrenorului Elias Charalambous, echipa avea nevoie de un rezultat favorabil, chiar și un egal, în fața campioanei en-titre, Farul Constanța. Susținută de aproximativ 30.000 de suporteri entuziasmați prezenți pe Arena Națională, echipa roș-albastră a reușit să obțină victoria mult dorită.

Gheorghe Hagi: „FCSB merită titlul”

„Felicitări celor de la FCSB. A fost cea mai constantă şi mai pragmatică echipă, e campioana României şi trebuie să o felicităm. Cred eu că merită titlul”, a afirmat Hagi, după înfrângerea suferită de Farul cu 2-1 în fața formației FCSB.

„Noi azi am încercat, am vrut, dar nu am prins o zi bună. Azi atât s-a putut, pentru că s-a vrut, s-a muncit, dar asta a fost. Eu am încercat să fac tot ce pot, dar FCSB e într-un moment pozitiv, joacă bine… noi trebuie să ne vedem acum de lupta noastră pentru a prinde Europa. Pentru că vom avea meciuri foarte grele în continuare”, a mai spus Gheorghe Hagi.

Ne poți urmări pe Google News, Facebook, Instagram, X, și YouTube

Alexandru
Alexandru are o experiență de peste 10 ani în mediul online, timp în care a publicat peste 5.000 de articole și a strâns cititori de prin toate colțurile lumii. Pasionat de artă și tehnologia viitorului, Alexandru scrie acum pentru NewsDealer. De asemenea, toate articolele de tip pamflet sunt semnate de Alexandru, care poate fi contactat pe adresa redacției, atât pentru a semnala "derapajele", dar și pentru colaborări.

.