FotbalSport

VIDEO. FCSB, pași și mai mari către titlu. Șut aduce victoria, Târnoveanu o păstrează

FCSB continuă să facă pași spre un nou titlu Superliga. Elevii lui Charalambous trec de Hagi&CO și aduc victoria la București.

Farul Constanța – FCSB 0-1

FCSB reușește să pună mâna pe cele trei puncte la Ovidiu, grație unui gol marcat de Șut, dintr-o centrare a lui Florinel Coman.

Meciul a fost unul intens, iar ocaziile au curs și de o parte și de alta, Grameni având prima șansă de gol în minutul trei al partidei, dar Târnovanu a stat bine pe picioare și a respins șutul.

Gigi Becali, patronul echipei FCSB și al „antrenorul secund” al echipei, a hotărât să facă prima schimbare în minutul 28 al meciului, când Eduard Radaslavescu a fost scos din teren. Jucătorul s-a dus glonț la vestiare, vizibil furios.

Scorul pauzei a fost de 0-0.

Repriza a doua a adus un plus valoare în jocul FCSB-ului. Ngezana a fost la un pas de autogol, dar Târnovanu a intervenit și a scos uluitor mingea.

Florinel Coman a reușit și el să înscrie, dar golul a fost anulat pentru un fault comis anterior de Șut.

În final, cel din urmă a deschis scorul, în minutul 82, cu o lovitură imparabilă, Florinel Coman fiind cel care i-a „pus pe cap” mingea.

Gigi Becali explică de ce l-a schimbat pe Radaslavescu după 28 de minute

„L-am sunat pe duhovnic și i-am cerut binecuvântarea să intru. Mi-a oferit-o, să intru și să lămuresc niște lucruri. În primul rând, meciul ăsta a fost meci prost. Dar toate evenimentele, și cea mai mică secundă și toate galbenele au fost perfecte. Știți de ce? Orice secundă, orice protest au contat la marcarea golului.

Dacă la final sunt 3 puncte, orice mișcare, orice secundă… Dacă Tavi Popescu nu făcea gălăgia aia acolo, alta ar fi fost dinamica meciului. Totul a fost perfect. De ce? Că sunt 3 puncte la buzunar.

Ilie (n.r. – Dumitrescu, prezent în studio) spune că pe Gigi nu-l mai poți schimba. Este vorba că nici eu nu vă pot schimba pe voi. Fiecare om are mentalitatea lui. Nu vorbesc despre Ilie, ci despre voi, care comentați. De ce? Ilie cam e de acord cu mine, dar nu vrea să vă contrazică pe voi. Ilie spune așa: «Bă, omul dă bani, e echipa lui, face el».

Am 66 de ani, te plătesc, ești angajatul meu! Ce dacă ești fotbalist? Tot contract ai! Voi aveți altă mentalitate. Aveți mentalitate de asta de haos. Dacă eu am dat cam 25 de milioane de euro, păi, vine cineva să-mi spună mie ceva?

Am întrebat înainte, am dat telefon la Ligă și Federație și am întrebat: se poate face schimbare? Au zis că da, așa mi-au zis (n.r. – ironic, discuția nu s-a petrecut în realitate). Avem de luat un campionat, nu vorbim despre respectul unui jucător. Avem de luat un campionat pe milioane și milioane, despre asta vorbim, nu că l-am supărat pe Radaslavescu”, a spus Becali la Digisport.

„După ce că nu joci nimic…”

„Permite regulamentul să schimbi? Lăsați înjurăturile. Că a comentat, da. După ce că nu joci nimic… Dar trebuia să schimb 5-6! Radaslavescu a pierdut toate mingile, toate! Le-a spus și MM: «La Gigi dacă pierzi mingea, ești schimbat». Problema mea este că l-au consolat colegii? Problema mea este să iau campionatul!

Am discutat cu cine jucăm, Radaslavescu sau Tavi. Ei l-au impus pe Chiricheș. Am zis: «Bine, mă, să joace Chiricheș». Dar Radaslavescu a jucat pentru că Tavi a fost foarte slab jocul trecut.

Apoi am vrut să le fac pofta, mă simțeam vinovat față de ei. Dacă le pierzi pe toate, ești schimbat, pentru că permite regulamentul! Hagi când schimba în minutul 15? Trebuia schimbat din minutul 15, dar l-am lăsat să văd dacă-și revine. Dar dacă le-a pierdut pe toate?!

Mă bucur că l-au consolat, înseamnă că-l iubesc. Este adevărat, e supărat. Dar dacă regulamentul permite? Dacă așa trebuie să fie ca să obținem 3 puncte? Dacă mâncam bătaie cu Radaslavescu pe teren? Îl mai consola cineva?

Totul a fost perfecțiune, orice secundă, și înjurătura lui Radaslavescu. De ce? Că sunt 3 puncte la noi. Nu voiam să intru, dar am zis să știți și voi regulamentul: ai voie să schimbi în prima repriză”, a mai spus Gigi Becali.

Ne poți urmări pe Google News, Facebook, Instagram, X, și YouTube

Alexandru
Alexandru are o experiență de peste 10 ani în mediul online, timp în care a publicat peste 5.000 de articole și a strâns cititori de prin toate colțurile lumii. Pasionat de artă și tehnologia viitorului, Alexandru scrie acum pentru NewsDealer. De asemenea, toate articolele de tip pamflet sunt semnate de Alexandru, care poate fi contactat pe adresa redacției, atât pentru a semnala "derapajele", dar și pentru colaborări.

.