Satiră

Val de angajări la Realitatea după ce Rareș Bogdan a mărturisit de unde are 10.000 de euro pentru ceas

Rareș Bogdan a mărturisit de unde a avut cei 10.000 de euro pentru ceasul de lux pe care l-a purtat la piață! Acum, coada formată către doamnele de la HR de la Realtiatea se întinde pe kilometri întregi!

„De aia plătesc angajații la Realitatea cu 2.000 – 3.000 de lei, că trebuia să strâng să-mi cumpăr eu ceas”, mărturisește cu stupoare Rareș Bogdan.

La coadă stă chiar și Iohannis, dar se pare că PREȘedintele își doreșe un avion privat. Jurnaliștii au încercat să vorbească cu el, dar „Ficusul” nu s-a mișcat și nu a scos niciun cuvânt.

Ne poți urmări pe Google News, Facebook, Instagram, X, și YouTube


Toate materialele prezente în această pagină/categorie (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Pe această pagină/categorie nu sunt informații veridice! Toate textele din această pagină/categorie sunt pamflete şi trebuie tratate ca atare!

Alexandru
Alexandru are o experiență de peste 10 ani în mediul online, timp în care a publicat peste 5.000 de articole și a strâns cititori de prin toate colțurile lumii. Pasionat de artă și tehnologia viitorului, Alexandru scrie acum pentru NewsDealer. De asemenea, toate articolele de tip pamflet sunt semnate de Alexandru, care poate fi contactat pe adresa redacției, atât pentru a semnala "derapajele", dar și pentru colaborări.

.