Tech

Update-ul iOS 17 de la Apple va include una dintre cele mai mari modificări din ultimii ani

Apple plănuiește să mute butonul pentru „Terminare (închidere) apel” în iOS 17, fiind una dintre cele mai mari modificări pentru iPhone din ultimii ani.

LIVING ERA BANNER
apple buton inchidere apel

Sursă Foto: Captură iPhone CNBC

În versiunile beta ale sistemului de operare iOS 17, Apple a mutat butonul „Terminare apel” din centrul ecranului în colțul din dreapta jos, scrie CNBC. A

Specialiștii sunt de părere că această modificare va produce confuzie în rândul utilizatorilor, mai ales că Apple va lansa modelul iPhone 15 undeva în luna septembrie a acestui an.

De asemenea, aplicația denumită „telefon”, care va fi inclusă în update, adaugă transcrieri în timp real ale mesageriei vocale și îți poți personliza și contactele din agendă, în sensul în care utilizatorii pot alege fotografia care apare atunci când apelează.

Utilizatorii care folosesc iPhone de ani de zile vor trebui să se obișnuiască cu această modificare notabilă. În versiunile beta ale iOS 17, Apple a mutat butonul „Terminare apel”. Acesta este acum mutat în colțul din dreapta jos, în loc să fie centrat în treimea inferioară a ecranului, ca în prezent.

Potrivit sursei citate, deja există îndoieli pe rețelele de socializare cu privire la locația noului buton de „terminare a apelului”.

Majoritate încă nu au instalat sistemul de operare iOS 17, deoarece este disponibil doar în formă beta și destinat persoanelor care vor să îl testeze pentru a semnala diverse erori.

Noul iOS se va lansa în toamnă, imediat după ce își face apariția pe piață iPhone 15.

Apple reorganizează astfel interfața pentru a plasa unele butoane în partea de jos a telefonului ca să vină în ajutorul utilizatorilor care au iPhone cu ecran mare.

Apple e una dintre cele mai mari companii la nivel global, iar vânzările de iPhone sunt una dintre principalele linii de profit ale firmei. Anul trecut, în România exista o cerere imensă iar un iPhone 14 ajungea și la 7.500 de RON.

Ne poți urmări pe Google News, Facebook, Instagram, X, și YouTube

Redacția NewsDealer
NewsDealer este o companie media înființată în 2023, cu jurnaliști de peste 10 ani experiență, care au trecut pe la ProSport, Digisport, precum și alte redacții mari din România.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *