LifestyleMusic

UNTOLD Dubai. Aproximativ 300.000 de persoane așteptate la festival

Producătorii festivalului Untold Dubai estimează că peste 280.000 de oameni vor lua parte la acest eveniment, programat să aibă loc între 15 și 18 februarie anul viitor.

UNTOLD Dubai 2024

„În perioada 15-18 februarie 2024, în cele patru zile de festival, UNTOLD va transforma Expo City Dubai într-un paradis al diversităţii muzicale şi culturale. UNTOLD este un festival recunoscut la nivel mondial pentru show-urile uluitoare şi producţiile vizuale impresionante şi îşi va face debutul în Orientul Mijlociu, la Expo City Dubai, între 15-18 februarie 2024.

Prima rundă de 5.000 de abonamente pentru cele 4 zile şi 4 nopţi de magie vor fi puse în vânzare pe 3 octombrie şi vor fi disponibile pentru toţi cei care se înregistrează pe www.untold.ae. 

La primul Mega Festival din Dubai sunt aşteptaţi peste 70.000 de fani pe zi şi, în toate cele 4 zile, peste 280.000 de participanţi din toate colţurile lumii.

Festivalul UNTOLD Dubai, prezentat în colaborare cu Expo City Dubai, promite să ofere o experienţă completă, cu genuri muzicale diverse, de la pop şi R&B, la house sau techno, hip-hop şi multe altele”, se arată într-un comunicat transmis, marţi, de organizatori.

Conform sursei citate, sunt disponibile abonamente la preţ promoţional, din 3 octombrie.

„Fanii care s-au înregistrat pe site-ul oficial al festivalului, untold.ae, sunt cei care vor beneficia de preţul special de 132 de euro pentru accesul general timp de 4 zile, faţă de preţul final de 395 de euro, în timp ce, cei care doresc o experienţă exclusivistă pot opta pentru abonamentele VIP Early Bird pentru 4 zile la doar 316 euro, în loc de preţul final de 658 de euro”, se mai arată în comunicatul organizatorilor.

Dubai, o bijuterie urbană strălucitoare

Dubai, o bijuterie urbană strălucitoare în Emiratele Arabe Unite, fascinează cu opulența și modernitatea sa. În mijlocul deșertului, acest oraș impresionant își atrage vizitatorii cu zgârie-norii săi suprapuși și insule artificiale.

Burj Khalifa, cea mai înaltă clădire din lume, domină orizontul și oferă priveliști spectaculoase de la platforma sa de observație.

Dubai Mall este un paradis al cumpărăturilor și al opțiunilor culinare, iar Palm Jumeirah, insula artificială în formă de palmier, este un loc de lux și distracție.

Cu plaje aurii, magazine de lux și o viață de noapte vibrantă, Dubai este o destinație captivantă care îmbină tradiția cu inovația într-un mod unic.

Ne poți urmări pe Google News, Facebook, Instagram, X, și YouTube

Alexandru
Alexandru are o experiență de peste 10 ani în mediul online, timp în care a publicat peste 5.000 de articole și a strâns cititori de prin toate colțurile lumii. Pasionat de artă și tehnologia viitorului, Alexandru scrie acum pentru NewsDealer. De asemenea, toate articolele de tip pamflet sunt semnate de Alexandru, care poate fi contactat pe adresa redacției, atât pentru a semnala "derapajele", dar și pentru colaborări.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *