LifestyleMusic

Untold 2024. Au fost anunțati primii artiști

Untold 2024 își dezvăluie primele nume confirmate pentru cea de-a noua ediție a festivalului, programată să aibă loc în perioada 8-11 august 2024, la Cluj-Napoca.

Festivalul de muzică Untold 2024 se va desfășura în intervalul 8-11 august 2024, continuând tradiția sa de a aduce pe scenă cei mai mari DJ din lume. În plus, organizatorii au dezvăluit că anul viitor vor debuta artiști în premieră pentru festival. În prezent, au fost anunțate primele nume confirmate pentru această a noua ediție a evenimentului.

Sam Smith şi Swedish House Mafia, la Untold 2024

Organizatorii Untold 2024 promit să ofere sute de mii de fani o experiență memorabilă. Unul dintre artiștii așteptați cu mare interes este Sam Smith, singurul artist care a reușit să contureze o conexiune remarcabilă între muzica soul și pop.

Această abordare distinctivă i-a adus lui Smith vizibilitate la nivel mondial și a fost recompensată cu un Oscar, un Golden Globe și cinci premii Grammy la categoriile cele mai prestigioase: Best Pop Vocal Album, Best New Artist, Record of the Year și Song of the Year.

Cu un palmares impresionant și o abilitate unică de a crea muzică ce atinge corzi sensibile, Sam Smith se anunță a fi unul dintre punctele culminante ale Untold 2024.

Pentru prima dată în istoria festivalurilor din România, membrii Swedish House Mafia vor urca pe scena principală de pe Cluj-Arena în cadrul celui de-al nouălea capitol al magiei Untold 2024.

Swedish House Mafia se numără printre cele mai influente acte din industria muzicii electronice. Axwell, Sebastian Ingrosso și Steve Angello reprezintă definiția unui supergrup de DJ, fiind pionieri ai genului EDM și figuri semnificative în lumea progressive house.

Prezența lor pe scena Untold 2024 promite să aducă o atmosferă de neuitat, oferind fanilor români o experiență muzicală de excepție.

Cu un palmares impresionant, cei trei membri ai Swedish House Mafia au reușit să redefinească peisajul muzicii dance și să inspire generații întregi de producători.

Background-ul lor incredibil nu doar că reflectă succesul lor individual, ci și impactul semnificativ pe care l-au avut asupra culturii muzicale electronice.

 

Ne poți urmări pe Google News, Facebook, Instagram, X, și YouTube

Alexandru
Alexandru are o experiență de peste 10 ani în mediul online, timp în care a publicat peste 5.000 de articole și a strâns cititori de prin toate colțurile lumii. Pasionat de artă și tehnologia viitorului, Alexandru scrie acum pentru NewsDealer. De asemenea, toate articolele de tip pamflet sunt semnate de Alexandru, care poate fi contactat pe adresa redacției, atât pentru a semnala "derapajele", dar și pentru colaborări.

.