Satiră

Un român a vrut să ajungă la un control ANAL, dar a nimerit la ANAF

A vrut să meargă la un control anal și a ajuns la ANAF! Pățania a fost povestită chiar de românul în cauză.

„Da, aveam programare la medic pentru un control… Am băgat adresa pe Uber și m-a lăsat în fața la ANAF”, spune persoana în cauză.

Angajații au rămas șocați, mai ales că bărbatul și-a dat pantalonii jos, chiar în față la ghișeu. „Incredibil, nu ni s-a întâmplat așa ceva niciodată! Suntem șocați! A venit și la prima oră… știm că zicala e că te căutăm și-n cur de bani, dar totuși…”, spune o doamnă de la ANAF.

Ne poți urmări pe Google News, Facebook, Instagram, X, și YouTube


Toate materialele prezente în această pagină/categorie (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Pe această pagină/categorie nu sunt informații veridice! Toate textele din această pagină/categorie sunt pamflete şi trebuie tratate ca atare!

Alexandru
Alexandru are o experiență de peste 10 ani în mediul online, timp în care a publicat peste 5.000 de articole și a strâns cititori de prin toate colțurile lumii. Pasionat de artă și tehnologia viitorului, Alexandru scrie acum pentru NewsDealer. De asemenea, toate articolele de tip pamflet sunt semnate de Alexandru, care poate fi contactat pe adresa redacției, atât pentru a semnala "derapajele", dar și pentru colaborări.

.