Satiră

Un român a găsit soluția! Ca să nu mai arunce sarmalele de la Crăciun, le congelează și le scoate de Paște

Se simt scumpirile, dar românii sunt inventivi. Se pare că o persoană din țară a găsit soluția pentru a fenta și Paștele.

Nea Mihăiță din Sărmălenii de Sus spune că va congela toate sarmalele și preparatele rămase de la Crăciun, inclusiv salata de boeuf, pentru a le pune pe masa de Paște.

Ba mai mult, acesta și-a cumpărat și o ladă frigorifică, spunând că și așa a ieșit mai bine la preț.

„Păi a făcut nevastă mea 700 de sarmale ca să le aruncăm? Lasă, le pun eu bine la congelator și le mănânc de Paște! Așa nici nu mai dăm banii!”, spune nea Mihăiță.

Ne poți urmări pe Google News, Facebook, Instagram, X, și YouTube


Toate materialele prezente în această pagină/categorie (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Pe această pagină/categorie nu sunt informații veridice! Toate textele din această pagină/categorie sunt pamflete şi trebuie tratate ca atare!

Alexandru
Alexandru are o experiență de peste 10 ani în mediul online, timp în care a publicat peste 5.000 de articole și a strâns cititori de prin toate colțurile lumii. Pasionat de artă și tehnologia viitorului, Alexandru scrie acum pentru NewsDealer. De asemenea, toate articolele de tip pamflet sunt semnate de Alexandru, care poate fi contactat pe adresa redacției, atât pentru a semnala "derapajele", dar și pentru colaborări.

.