Satiră

Un român a fost găsit cu 1 kg de cocaină, dar polițiștii l-au arestat pentru că avea folii neomologate pe față!

Polițiștii din Constanța au fost șocați când au descoperit că românul nu avea folii omologate pe geamurile din față! „Nu se poate așa ceva. Cocaina o putem trece cu vederea, dar până la geamuri!”

LIVING ERA BANNER

Șocați de ce au descoperit, polițiștii i-au confiscat pe loc mașina și l-au băgat imediat după gratii.

Mai mult, se pare că oamenii legii au descoperit că tânărul de 18 ani făcea și liniuțe în parcare la Kaufland. Asta, plus foliile neomologate, duc clar la închisoare, susțin procurorii.

„Poți să tragi câte linii de cocaină vrei, dar să te apuci de liniuțe cu mașina și cu folii neomologate… chiar pui în pericol viața cetățenilor.”

Vecinii băiatului sunt șocați! „Știam că trage cocaină, face petreceri aici weekend de weekend, cheamă femei, băutură la discreție, dar să nu aibă folii omologate, la asta nu mă așteptam… Cred ca o încurcătură,” spune Floarea Coca, vecină, intervievată de Antena 3.

Avocata tânărului susține cu totul altceva! Dă vina pe tatăl lui, care știa că-i dă mașina pe mână cu folii neomologate.

Ne poți urmări pe Google News, Facebook, Instagram, X, și YouTube


Toate materialele prezente în această pagină/categorie (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Pe această pagină/categorie nu sunt informații veridice! Toate textele din această pagină/categorie sunt pamflete şi trebuie tratate ca atare!

Redacția NewsDealer
NewsDealer este o companie media înființată în 2023, cu jurnaliști de peste 10 ani experiență, care au trecut pe la ProSport, Digisport, precum și alte redacții mari din România.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *