Satiră

UE îi obligă pe țăranii români să asomeze prunele înainte să facă țuică

O nouă lege dată de Uniunea Europeană! Țăranii români vor fi obligați să asomeze prunele înainte să facă țuică.

Ursula a luat decizia peste noapte. Cu toate acestea, nu știe cum să le comunice tuturor, deoarece nea Vasile din Pruneștii de Mijloc nu are internet și la TV prinde doar Antena 3.

„Da, trebuie să dăm această lege. Au scos niște prieteni un dispozitiv nou și trebuie să facă și ei bani,” spune Ursula.

„Mă așteptam. Când îi spuneam lu’ Tanța că ne ia bani și pe aeru’ de-l respirăm, nu mă credea. Na, uite acuma”, spune supărat nea Vasile.

Ne poți urmări pe Google News, Facebook, Instagram, X, și YouTube


Toate materialele prezente în această pagină/categorie (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Pe această pagină/categorie nu sunt informații veridice! Toate textele din această pagină/categorie sunt pamflete şi trebuie tratate ca atare!

Alexandru
Alexandru are o experiență de peste 10 ani în mediul online, timp în care a publicat peste 5.000 de articole și a strâns cititori de prin toate colțurile lumii. Pasionat de artă și tehnologia viitorului, Alexandru scrie acum pentru NewsDealer. De asemenea, toate articolele de tip pamflet sunt semnate de Alexandru, care poate fi contactat pe adresa redacției, atât pentru a semnala "derapajele", dar și pentru colaborări.

.