Ce se mai întâmplă în lume?

Turul Planetei. De la sport la politică și ultimele informații

NewsDealer îți prezintă „turul Planetei”. De la bârfe la politică, ultimele zvonuri în materie de cancan, dar și informații de actualitate pe care poate le-ai ratat!

  • Sofia Vergara, 51 de ani, și Joe Manganiello, 46 de ani, au pus capăt căsniciei lor pentru că „el își dorea copii.”
S-au făcut noi afirmații cu privire la motivul pentru care mariajul dintre Sofia Vergara și Joe Manganiello s-a destrămat după șapte ani, notează DailyMail.
 
Cea mai recentă este că el își dorea foarte mult copii.
 
PageSix a susținut că actorul în vârstă de 46 de ani își dorea foarte mult să aibă copii și că acest lucru se înrăutățea pe măsură ce se apropia de 50 de ani.

  • Manchester United l-a transferat pe portarul Andre Onana de la Inter Milano pentru o sumă de aproximativ 50 de milioane de euro (56,1 milioane de dolari).
Perioada de 12 ani petrecută de David de Gea pe Old Trafford s-a încheiat la începutul acestei luni, când acesta a ales să plece, liber de contract.

  • Consumul pe termen lung de marijuana poate modifica epigenomul uman, a constatat un nou studiu al Northwestern Medicine publicat în Molecular Psychiatry.

Epigenomul reprezintă setul complet de modificări la nivel de ADN sau proteine asociate ADN-ului dintr-o celulă, care modifică expresia genică dar nu modifică secvența ADN.

Marijuana este cel mai utilizat drog din Statele Unite, potrivit Centrelor pentru controlul și prevenirea bolilor, iar aproximativ 48,2 milioane de persoane (aproximativ 18% din totalul americanilor) au consumat-o cel puțin o dată în 2019, cel mai recent an pentru care sunt disponibile date.

  • Amazon va investi 120 de milioane de dolari într-o instalație de procesare a sateliților la Centrul Spațial Kennedy al NASA din Florida.

Proiectul Kuiper este planul Amazon de a construi o rețea de 3.236 de sateliți pe orbita joasă a Pământului, pentru a oferi acces la internet de mare viteză oriunde în lume.

Instalația de procesare de 100.000 de metri pătrați va servi ca una dintre etapele finale înainte ca sateliții să ajungă pe orbită, pregătindu-i pentru lansări cu rachetele ULA și Blue Origin.

 

Ne poți urmări pe Google News, Facebook, Instagram, X, și YouTube

Alexandru
Alexandru are o experiență de peste 10 ani în mediul online, timp în care a publicat peste 5.000 de articole și a strâns cititori de prin toate colțurile lumii. Pasionat de artă și tehnologia viitorului, Alexandru scrie acum pentru NewsDealer. De asemenea, toate articolele de tip pamflet sunt semnate de Alexandru, care poate fi contactat pe adresa redacției, atât pentru a semnala "derapajele", dar și pentru colaborări.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *