Ce se mai întâmplă în lume?

Turul Planetei. Cele mai importante subiecte ale săptămânii

NewsDealer îți prezintă „turul Planetei”. De la bârfe la politică, ultimele zvonuri în materie de cancan, dar și informații de actualitate pe care poate le-ai ratat!

  • Drone din Ucraina au atacat o clădire de afaceri din Moscova
Doi zgârie-nori din principalul cartier de business al Moscovei au fost atacați de drone lansate din Ucraina. În zonă se află multe companii rusești de top, precum VTB și Norilsk Nickel, notează Financial Times.

  • Pilotul olandez Max Verstappen (Red Bull Racing) a câştigat Marele Premiu al Belgiei

Olandezul Max Verstappen a reușit să câștige Marele Premiu al Belgiei. Este a opta victorie consecutivă pe care a reușit să o obțină în actuala ediţie a Campionatului Mondial de Formula 1.

  • Contul de Twitter, actualmente „X”, al lui Kanye West a fost redeschis de către Elon Musk

Contul lui Kanye West pe platforma de socializare X, cunoscută anterior sub numele de Twitter, a fost restabilit la aproape opt luni după ce acesta a postat pe Twitter o imagine cu o svastică amestecată cu o stea a lui David.

  • Începe programul „Rabla local”. 100.000 de români, potențiali beneficiari

Luni, 31 iulie, începe programul „Rabla local”. Românii pot avea posibilitate de a casa mașini vechi de 15 ani, nefiind obligați să cumpere una nouă. În schimb, statul român va oferi 3.000 de lei. Dar, există și anumite condiții. Spre exemplu, timp de trei ani, beneficiarii nu vor putea cumpăra o maşină cu o normă de poluare mai mică de Euro 5. Cei interesați de program se pot înscrie pe site-ul Administrației Fondului pentru Mediu.

  • Portarul Arnau Tenas a semnat cu echipa de fotbal PSG

La începutul acestei luni, Arnau Tenas a părăsit Barcelona după ce clubul nu a dorit să-i mai prelungească contractul. Cu toate acestea, au sperat să îl aducă înapoi pe jucătorul de 22 de ani, care a făcut parte din echipa Spaniei pentru Euro U21 la începutul acestei veri. Dar, șeicii de la PSG s-au mișcat mai repede și au reușit să-i ofere un contract.

Ne poți urmări pe Google News, Facebook, Instagram, X, și YouTube

Alexandru
Alexandru are o experiență de peste 10 ani în mediul online, timp în care a publicat peste 5.000 de articole și a strâns cititori de prin toate colțurile lumii. Pasionat de artă și tehnologia viitorului, Alexandru scrie acum pentru NewsDealer. De asemenea, toate articolele de tip pamflet sunt semnate de Alexandru, care poate fi contactat pe adresa redacției, atât pentru a semnala "derapajele", dar și pentru colaborări.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *