Internațional

Tokyo, orașul cu cele mai multe magazine de haine de lux

Dacă îți dorești o incursiune în lumea luxului vestimentar, topul orașelor pe care trebuie să le incluzi în călătoria ta are la vârf Tokyo.

Acest loc privilegiat se datorează în special prezenței remarcabile la Rakuten Fashion Week și celor 217 de magazine ce oferă o gamă diversă de haine de lux, potrivit agenției de turism Lartisen, evidențiind Tokyo ca destinația principală pentru pasionații de shopping sofisticat.

Podiumul în călătoria spre lux se menține în Asia, unde Hong Kong și Seoul ocupă locul trei. În Europa, Paris se distinge cu onoruri, clasându-se pe locul patru în topul destinațiilor pentru achiziționarea de articole de lux.

Americanii, având la dispoziție cele 124 de magazine de lux din New York, se află pe poziția a cincea în acest prestigios clasament realizat de Lartisen.

Echipa de cercetare a subliniat în concluziile raportului că „Reputația modei din Tokyo, alimentată de stilul de stradă inspirat și de Rakuten Fashion Week, atrage în mod constant iubitorii de cumpărături în oraș”.

Potrivit analizei lor, Tokyo se dovedește a fi cel mai bun oraș din lume pentru cumpărături de lux, beneficiind de impresionantul număr de 217 magazine de designer, cel mai mare din toate orașele incluse în studiu.

De asemenea, raportul menționează că Armani deține cea mai extinsă prezență în această selectă rețea de magazine din capitala Japoniei.

Tokyo, capitala vibrantă a Japoniei, nu este doar un megalopolis plin de tehnologie și cultură fascinantă, ci și o „mecca” a cumpărăturilor de lux.

Cu o reputație strălucitoare în lumea modei, Tokyo atrage iubitorii de articole de lux datorită unei combinații unice de stil de stradă inspirat și evenimente precum Rakuten Fashion Week.

Tokyo, capitala modei

Tokyo nu este doar un oraș, ci un centru global al modei, unde tradiția întâlnește inovația și unde străzile devin adevărate podiumuri de prezentare.

În acest oraș efervescent, se găsesc 217 magazine de designer, ceea ce constituie cel mai mare număr identificat în cadrul analizei efectuate de Lartisien. Această diversitate uluitoare oferă pasionaților de mod o gamă variată de opțiuni, de la creații inovatoare la mărci de prestigiu.

Ne poți urmări pe Google News, Facebook, Instagram, X, și YouTube

Alexandru
Alexandru are o experiență de peste 10 ani în mediul online, timp în care a publicat peste 5.000 de articole și a strâns cititori de prin toate colțurile lumii. Pasionat de artă și tehnologia viitorului, Alexandru scrie acum pentru NewsDealer. De asemenea, toate articolele de tip pamflet sunt semnate de Alexandru, care poate fi contactat pe adresa redacției, atât pentru a semnala "derapajele", dar și pentru colaborări.

.