ActualitateLifestyleVedete

Taylor Swift a primit titlul de cel mai bun artist

Taylor Swift continuă să cucerească Billboard Music Awards. Artista, recunoscută pentru contribuțiile sale în muzica country și folk, adaugă încă 10 premii la colecția sa, inclusiv prestigiosul titlu de „Cel Mai Bun Artist”.

LIVING ERA BANNER

Taylor Swift e pe val

Cântăreața a fost votată, de asemenea, voturi pentru titlurile de „Cea Mai Bună Artistă Feminină”, „Cel Mai Bun Artist în Top Billboard 200”, „Cel Mai Bun Compozitor în Top Hot 100”, „Cel Mai Bun Artist Radio Songs”, „Cel Mai Bun Artist Song Sales”, „Cel Mai Bun Artist Billboard Global 200”, „Cel Mai Bun Artist Billboard Global Excl. U.S.” și „Cel Mai Bun”. Taylor Swift a obținut, de asemenea, recunoaștere pentru melodia sa „Anti-Hero”, care a fost premiată pentru cea mai bine vândută melodie la Billboard Music Awards.

„Ei bine, acest lucru este ireal. Faptul că voi mi-ați acordat 10 premii Billboard – mă adresez în special fanilor. Nimic din toate astea nu se poate întâmpla fără voi. Billboard-urile se bazează pe ceea ce ascultați și pe ceea ce vă pasionează, iar eu sunt atât de onorată că anul acesta ați făcut ca turneul The Eras Tour să fie atât de magic. Ați mers și ați văzut filmul, v-a păsat de reînregistrările mele. Pur și simplu vă iubesc atât de mult!”, a declarat Swift.

Taylor Swift, născută pe 13 decembrie 1989, în Reading, Pennsylvania, este una dintre cele mai cunoscute și influente artiste pop și country ale momentului. Cu o carieră impresionantă în industria muzicală, Swift a devenit un nume sinonim cu succesul și inovația în lumea muzicii contemporane.

Taylor a început să cânte și să scrie cântece în adolescență, iar debutul ei în industria muzicală a avut loc în 2006, odată cu lansarea albumului său de debut, intitulat simplu „Taylor Swift”. Cu piese precum „Tim McGraw” și „Teardrops on My Guitar”, a captat imediat atenția publicului și a câștigat premii importante, inclusiv la ceremoniile de decernare a premiilor Grammy.

Ne poți urmări pe Google News, Facebook, Instagram, X, și YouTube

Redacția NewsDealer
NewsDealer este o companie media înființată în 2023, cu jurnaliști de peste 10 ani experiență, care au trecut pe la ProSport, Digisport, precum și alte redacții mari din România.

.