Satiră

Surse: Liviu Dragnea, unul dintre jurații „Chefi la cuțite”

După ce trei chefi i-au lăsat cu curu’ în oală pe producătorii emisiunii „Chefi la cuțite”, acum se caută noi jurați.

Surse neoficiale spun că Liviu Dragnea ar fi unul dintre următorii jurați „Chefi la cuțite”. „La cuțite a mai fost, dar chef niciodată”, spune sursa.

De altfel, se zvonește că talent la gătit ar mai avea și Iohannis, dar nu au cum să-l aducă, deoarece este sub contract cu americanii, pardon, cu statul român.

Ne poți urmări pe Google News, Facebook, Instagram, X, și YouTube


Toate materialele prezente în această pagină/categorie (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Pe această pagină/categorie nu sunt informații veridice! Toate textele din această pagină/categorie sunt pamflete şi trebuie tratate ca atare!

Alexandru
Alexandru are o experiență de peste 10 ani în mediul online, timp în care a publicat peste 5.000 de articole și a strâns cititori de prin toate colțurile lumii. Pasionat de artă și tehnologia viitorului, Alexandru scrie acum pentru NewsDealer. De asemenea, toate articolele de tip pamflet sunt semnate de Alexandru, care poate fi contactat pe adresa redacției, atât pentru a semnala "derapajele", dar și pentru colaborări.

.