LifestyleMusic

Summer in the City. Când va concerta Robbie Williams

Robbie Williams va fi prezent în București! Summer in the City are loc între 18 și august la Romexpo, în Parcarea A, iar accesul se face începând cu ora 15:00 dinspre Pavilionul Central. Pe lângă artistul mult aștepta, vor concerta și Jason Derulo, Editors, Calum Scott, Abby Roberts, dar și artiști români!

Prima ediție a festivalului Summer in the City

Prima ediție a festivalului Summer in the City (18-19 august) va avea loc în incinta Romexpo, din Bd. Mărăști, 65-67, București. LineUp-ul festivalului cuprinde artisti consacrati si iubiti de publicul din Romania: pe 18 august vor urca pe scenă Jason DeRuloNicole CherryEva Timush, DJ Orkun Bozdemir. Porțile de acces se vor deschide la ora 15.00 pentru a evita cozile și aglomerația. Festivalul se va incheia duminica, la ora 23.00, se arată într-un comunicat de presă.

summer in the city

Summer in the City

Robbie Williams va urca pe scenă pe 19 august, iar celebru artist vine după un turneu european de excepție! De altfel, tot pe 19 august vor fi prezenți pe scena de la Romexpo și EditorsCalum ScottAbby Roberts.

Summer in The City va reprezenta o ocazie extraordinară de a asculta una dintre cele mai mari și iubite voci ale timpurilor noastre, urcând pe scenă și dând viață unei serii memorabile de hituri!

Cu o carieră de excepție (25 de ani de la debutul solo) și un statut de superstar internațional, Robbie Williams vine pregătit după o vară incendiară, plină de concerte în Europa pentru a oferi publicului său o experiență muzicală unică, pentru a promova cel mai recent album al sau XXV, o compilație de hit-uri clasice, reorchestrate. Echipa sa de management este alcătuită din profesioniști experimentați care se asigură la fiecare „performance” că totul decurge perfect!

Ce trebuie să știi?

Intrarea în perimetrul de desfășurare a Summer in the City (18-19 august, ROMEXPO) este posibilă doar prin locurile și la orele stabilite de către organizator. Accesul se vă face doar prin intrările special amenajate, în zona pavilionului central ROMEXPO.

Spectatorii sunt rugați să vină din timp pentru a nu aglomera excesiv canalele de acces și pentru a nu pierde începutul evenimentului.

La intrarea în locație (care va incepe la ora 15.00), toți participanții vor fi controlați de către agenții de securitate.

Accesul în spațiul evenimentului va fi permis pe baza biletului valid, unei singure persoane, o singură dată. Biletul în baza căruia se vă face accesul vă trebui păstrat pe toată durata evenimentului Summer in the City, spectatorii fiind rugaţi să aibă asupra lor şi un act de identitate valid.

Ne poți urmări pe Google News, Facebook, Instagram, X, și YouTube

Alexandru
Alexandru are o experiență de peste 10 ani în mediul online, timp în care a publicat peste 5.000 de articole și a strâns cititori de prin toate colțurile lumii. Pasionat de artă și tehnologia viitorului, Alexandru scrie acum pentru NewsDealer. De asemenea, toate articolele de tip pamflet sunt semnate de Alexandru, care poate fi contactat pe adresa redacției, atât pentru a semnala "derapajele", dar și pentru colaborări.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *