LifestyleVedete

Slătineanca Mădălina Ghenea, despre rolul de mamă: „În momentul în care am devenit mamă, am devenit fiică”

Slătineanca Mădălina Ghenea, actuală vedeta internațională, a fost prezentă la Palatul Parlamentului, la un eveniment de gală. Actrița a atras toate privirile cu o ținută elegantă și rafinată, demonstrând încă o dată stilul impecabil care o caracterizează.

LIVING ERA BANNER

Mădălina a oferit un interviu în care a vorbit despre viața sa nomadă pe mai multe continente, dar și despre satisfacția imensă pe care o simte în rolul de mamă. După ce a strălucit pe covoarele roșii ale marilor festivități din lume, Mădălina s-a întors acasă, în România, pentru a participa la unul dintre cele mai importante evenimente din Capitală. Frumoasa româncă a acordat un interviu emoționant pentru Antena Stars, dezvăluind detalii despre viața sa personală și profesională.

„Au trecut 23 de ani, dar eu am același entuziasm să lucrez și mă bucur. De fiecare dată simt că este o binecuvântare, simt că sunt norocoasă, asta am spus mereu. Îi mulțumesc lui Dumnezeu. Cu siguranță este o meserie care câteodată, normal, este și complicată, sunt multe sacrificii. Am început foarte devreme, la 14 ani, este mult prea devreme, cred eu. Am același entuziasm ca acum 23 de ani”, spune Mădălina Ghenea.

Românca este plecată de la 14 ani din Slatina, în Italia, iar singurul ei gând a fost să schimbe destinul familiei.

„Îmi este dor mereu de familie. Eu sunt mereu cu familia mea, locuiesc cu familia mea, și sunt pot să spun în momentul în care am devenit mamă cumva, am devenit fiică (…) în momentul în care am devenit mamă am redescoperit ce înseamnă să fiu acasă cu mama în fiecare zi și e superb. Acum simt că, în sfârșit, am ajuns la un rezultat pe care mi-l doream de fiecare dată când călătoream. Înainte mi-era foarte dor de casă, mi-era dor de ai mei, aș fi vrut să le arăt și lor măcar bucățele din meseria mea, din realitatea pe care o trăiesc de atâția ani. Acum pot, acum reușesc să împart foarte bine și cariera și timpul care, de fiecare dată este o prioritate pentru mine, timpul petrecut cu fiica mea și cu părinții mei, cu familia. Eu sunt și mamă și tată, și mi-am dorit-o foarte mult. Este marea mea realizare, este cel mai important proiect al meu pentru că este un proiect, cu siguranță”, a mai declarat Mădălina Ghenea.

Star internațional

Mădălina Ghenea, o actriță și fotomodel de renume internațional, s-a născut pe 8 august 1987 în Slatina, România. De mică, a demonstrat o pasiune pentru arta spectacolului, participând la emisiuni TV pentru copii și luând lecții de balet și pian timp de 7 ani.

Cariera sa a cunoscut o ascensiune fulminantă la vârsta de 15 ani, când a fost descoperită de celebrul designer italian Gattinoni. De atunci, a defilat pe podiumurile prestigioaselor case de modă din Milano, Paris și New York, consolidându-și statutul de supermodel.

Totuși, talentul și ambiția sa o împingeau spre noi culmi. La începutul anilor 2000, Mădălina s-a mutat în Italia, unde a urmat cursuri de actorie și a debutat în producții cinematografice locale.

Anul 2010 a marcat un punct de cotitură în cariera sa, odată cu rolul principal din filmul „Domn și doamnă Belvedere”. Popularitatea dobândită i-a deschis calea spre roluri mai complexe în producții italiene și internaționale, precum „Grădina zeilor”, „Piedra del Sol” și „Domn și doamnă Belvedere 2”.

Mădălina Ghenea nu se sfiește să exploreze diverse genuri cinematografice, de la comedie la dramă și thriller. A jucat alături de nume celebre ale cinematografiei mondiale, precum Michael Fassbender, Vincent Cassel și Michelle Rodriguez, demonstrând o versatilitate remarcabilă.

Pe lângă succesul pe plan profesional, Mădălina Ghenea este o personalitate activă și implicată social. Este cunoscută pentru implicarea sa în diverse cauze umanitare, precum sprijinul pentru victimele violenței domestice și ajutorarea copiilor defavorizați.

Frumusețea sa răpitoare, talentul incontestabil și carisma debordantă au transformat-o pe Mădălina Ghenea într-o ambasadoare a României pe marile ecrane. O stea care strălucește puternic, inspirând generații tinere prin perseverență, curaj și pasiune pentru artă.

Ne poți urmări pe Google News, Facebook, Instagram, X, și YouTube

Alexandru
Alexandru are o experiență de peste 10 ani în mediul online, timp în care a publicat peste 5.000 de articole și a strâns cititori de prin toate colțurile lumii. Pasionat de artă și tehnologia viitorului, Alexandru scrie acum pentru NewsDealer. De asemenea, toate articolele de tip pamflet sunt semnate de Alexandru, care poate fi contactat pe adresa redacției, atât pentru a semnala "derapajele", dar și pentru colaborări.

.