Satiră

„Și bătut, și cu banii luați”, proverb invetat pentru Cherecheș

Inventatorul proverbului „și bătut, și cu banii luați” se pare că este un călător în timp! Acesta i-a fost dedicat lui Cherecheș.

Cercetătorii britanici au descoperit niște papire antice romane pe care se regăsea acest proverb, care este dedicat lui Cherecheș.

Sărăcuțul spune că nu vrea să fie extrădat în România, că s-a săturat să-l aleagă proștii din Baia Mare primar chiar și dacă e în pușcărie.

Nu mai are pe unde să mai bage atâta șpagă, și nici soacră pe care să o bage la înaintare.

Ne poți urmări pe Google News, Facebook, Instagram, X, și YouTube


Toate materialele prezente în această pagină/categorie (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Pe această pagină/categorie nu sunt informații veridice! Toate textele din această pagină/categorie sunt pamflete şi trebuie tratate ca atare!

Alexandru
Alexandru are o experiență de peste 10 ani în mediul online, timp în care a publicat peste 5.000 de articole și a strâns cititori de prin toate colțurile lumii. Pasionat de artă și tehnologia viitorului, Alexandru scrie acum pentru NewsDealer. De asemenea, toate articolele de tip pamflet sunt semnate de Alexandru, care poate fi contactat pe adresa redacției, atât pentru a semnala "derapajele", dar și pentru colaborări.

.