FilmLifestyle

Serialul „Prison Break” se întoarce, cu o mare schimbare în distribuție

Vești bune pentru fanii serialului „Prison Break”. Mult iubita producție se întoarce pe micile ecrane.

La cinci ani de la ultimul sezon, se lucrează la un „reboot” al serialului „Prison Break” – dar există o mare schimbare în distribuție. Prison Break a fost difuzat de Fox timp de patru sezoane, din 2005 până în 2009. Serialul se învârtea în jurul a doi frați: Lincoln Burrows (interpretat de Dominic Purcell) și Michael Scofield (interpretat de Wentworth Miller), transmite presa internațională.

Emisiunea l-a avut în prim plan pe Michael în timp ce concepea un plan elaborat pentru a-l ajuta pe Lincoln, care fusese condamnat la moarte pentru o crimă pe care nu o comisese, să evadeze din închisoare și să-și reabiliteze numele.

După cel de-al patrulea sezon, serialul s-a încheiat cu „Prison Break: The Final Break”. A fost readus la viață din nou în 2017 pentru un al cincilea sezon, în care Miller și Purcell și-au reluat rolul din serialul original. Cel de-al cincilea sezon l-a avut protagaonist pe Michael la șapte ani după aparenta sa moarte, acesta reapărând într-o închisoare din Sana’a, Yemen, sub numele de Kaniel Outis.

La cinci ani de la sezonul 5, serialul pare să recapete viață.

Când se întoarce „Prison Break?”

Entertainment Weekly a confirmat în noiembrie 2023 că Hulu lucrează la un reboot. În spatele serialului se află co-creatorul Mayans M.C., Elign James, și va fi produs de creatorul Prison Break, Paul Scheuring, precum și de Dawn Olmstead, Marty Adelstein și Neal Moritz.

Nu a fost anunțată nicio dată de lansare pentru acest reboot, deși, din cauza grevei SAG-AFTRA și a recentei greve a Writer’s Guild of America, probabil că serialul nu va avea premiera până în 2025, dată la care se așteaptă să revină multe alte seriale – inclusiv „Yellowstone”, „House of the Dragon”, „Euphoria” și „The White Lotus”.

VIDEO. Trailer – Sezonul 1

Distribuția noului serial

În originalul „Prison Break”, Wentworth Miller a jucat rolul principal Michael Scofield și Dominic Purcell în rolul fratelui lui Michale, Lincoln Burrows. Alți membri care au făcut parte din distribuție au fost Amauray Nolasco în rolul lui Fernando Sucre și Robert Knepper în rolul lui Theodore „T-Bag” Bagwell.

Cu toate acestea, niciunul dintre membrii distribuției originale nu este așteptat să se întoarcă pentru reboot. Potrivit Entertainment Weekly, rebootul va fi plasat în aceeași lume ca și originalul Prison Break, dar va avea o nouă distribuție de personaje.

Ne poți urmări pe Google News, Facebook, Instagram, X, și YouTube

Alexandru
Alexandru are o experiență de peste 10 ani în mediul online, timp în care a publicat peste 5.000 de articole și a strâns cititori de prin toate colțurile lumii. Pasionat de artă și tehnologia viitorului, Alexandru scrie acum pentru NewsDealer. De asemenea, toate articolele de tip pamflet sunt semnate de Alexandru, care poate fi contactat pe adresa redacției, atât pentru a semnala "derapajele", dar și pentru colaborări.

.