Satiră

S-a decis! Guvernul scoate bancnota de 1 LEU! „N-ai ce să mai faci cu ea!”

Guvernul a decis! Începând cu 30 februarie va scoate din circulație bancnota de 1 leu! „Nu ai, domne, ce să mai faci cu ea!”, e de părere Ciolacu.

Reforma fiscală e pe vine. Ciolacu și compania au decis să scoată bancnota de 1 leu, pentru că, susține acesta, „nu îți mai folosește la nimic”.

„Păi ce să mai faci cu ea? Înainte luai o pâine sau două bomboane… acum nici băieții de la Lidl de la cărucioare nu se mai uită la ea. Monedele de 50 de bani el lăsăm. Pe alea le mai folosim la cărucioare la supermarket”, transmite Ciolacu.

Ne poți urmări pe Google News, Facebook, Instagram, X, și YouTube


Toate materialele prezente în această pagină/categorie (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Pe această pagină/categorie nu sunt informații veridice! Toate textele din această pagină/categorie sunt pamflete şi trebuie tratate ca atare!

Alexandru
Alexandru are o experiență de peste 10 ani în mediul online, timp în care a publicat peste 5.000 de articole și a strâns cititori de prin toate colțurile lumii. Pasionat de artă și tehnologia viitorului, Alexandru scrie acum pentru NewsDealer. De asemenea, toate articolele de tip pamflet sunt semnate de Alexandru, care poate fi contactat pe adresa redacției, atât pentru a semnala "derapajele", dar și pentru colaborări.

.