Satiră

S-a aflat de ce îl tot convoacă Iordănescu pe Pușcaș. „E singurul care nu poate să marcheze”

De ceva timp se zvonește că Pușcaș e rudă cu Burleanu, dar se pare că nu este așa! Surse spun că Iedi ia bani de la adversare.

LIVING ERA BANNER

iEdi Iordănescu se pare că ia mită de la rivale. Practic, atunci când joacă cu Pușcaș, șansele ca România să înscrie sunt sub 0, iar adversarii stau liniștiți.

Așadar, e singurul competent din punctul ăsta de vedere. Dacă, DOAMNE FEREȘTE joacă cu Louis Munteanu, atunci pierde bănuții.

Ne poți urmări pe Google News, Facebook, Instagram, X, și YouTube


Toate materialele prezente în această pagină/categorie (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Pe această pagină/categorie nu sunt informații veridice! Toate textele din această pagină/categorie sunt pamflete şi trebuie tratate ca atare!

Alexandru
Alexandru are o experiență de peste 10 ani în mediul online, timp în care a publicat peste 5.000 de articole și a strâns cititori de prin toate colțurile lumii. Pasionat de artă și tehnologia viitorului, Alexandru scrie acum pentru NewsDealer. De asemenea, toate articolele de tip pamflet sunt semnate de Alexandru, care poate fi contactat pe adresa redacției, atât pentru a semnala "derapajele", dar și pentru colaborări.

.