Satiră

Rețetă nouă pentru sharoma lui Dorian Popa. „Avem o nouă plantă verde, un ingredient secret”

Shaorma lui Dorian Popa se pare că are un nou ingredient secret, anunță influencerul. Și pare că nu este iubirea, din câte ne dăm seama.

„Jonhilor, am adăugat o nouă plantă verde, un ingredient secret, pentru doar 30 de lei în plus. Johneilor, vă garantez că o să vă simțiți mega relaxați după ce veți gusta din noua shaorma,” spune Dorian Popa, la câteva zile după ce a ieșit pozitiv la canabis.

Ne poți urmări pe Google News, Facebook, Instagram, X, și YouTube


Toate materialele prezente în această pagină/categorie (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Pe această pagină/categorie nu sunt informații veridice! Toate textele din această pagină/categorie sunt pamflete şi trebuie tratate ca atare!

Alexandru
Alexandru are o experiență de peste 10 ani în mediul online, timp în care a publicat peste 5.000 de articole și a strâns cititori de prin toate colțurile lumii. Pasionat de artă și tehnologia viitorului, Alexandru scrie acum pentru NewsDealer. De asemenea, toate articolele de tip pamflet sunt semnate de Alexandru, care poate fi contactat pe adresa redacției, atât pentru a semnala "derapajele", dar și pentru colaborări.

.