LifestyleMusic

„Regele” hip-hopului vine în România, la Summer in the City

Se anunță o vară incendiară, cu multe concerte și evenimente în aer liber. De curând, „regele” hip-hopului a fost anunțat la Summer in the City, eveniment ce va avea loc pe 18 august. 50 Cent va fi capul de afiș, alături de alte nume valoroase.

LIVING ERA BANNER

50 Cent vine în România

50 Cent, una dintre cele mai mari vedete ale hip-hop-ului internațional, va fi capul de afiș al evenimentului Summer in the City, programat să aibă loc pe 18 august la Romaero din București.

Cu o producție de amploare și promisiunea unui show imersiv și memorabil, 50 Cent va electriza atmosfera și va crea o experiență de neuitat pentru publicul său. În plus, artistul american va fi însoțit pe scenă de nume importante din hip-hop-ul local, primul confirmat fiind Puya & Friends, promițând un show plin de surprize și energie debordantă, notează Agerpres.

Spectacolul din București face parte din turneul global „The Final Lap Tour” al lui 50 Cent, care a străbătut deja peste 103 de orașe din 35 de țări. Cu peste un milion de bilete vândute și spectacole sold-out în majoritatea țărilor vizitate, acest turneu este unul dintre cele mai așteptate evenimente ale anului pentru fanii hip-hop-ului din întreaga lume.

Numele real al rapperului și „istoria” sa

Curtis James Jackson III, cunoscut sub numele de scenă 50 Cent, este una dintre cele mai mari și influente figuri din industria muzicală hip-hop. Născut pe 6 iulie 1975 în Queens, New York, 50 Cent a devenit cunoscut în anii 2000 pentru versurile sale incendiare și pentru abordarea sa autentică și directă.

De la debutul său în industrie cu albumul „Get Rich or Die Tryin'” în 2003, 50 Cent a captivat publicul cu povestea sa reală și cu sunetul său inconfundabil. Albumul său de debut a fost un succes imens, ajungând rapid în topurile muzicale și câștigând multiple premii, inclusiv premiul Grammy.

Versurile sale sincere și pline de emoție, care reflectau viața sa dificilă din cartierele mărginașe ale orașului New York, au resonat puternic în rândul ascultătorilor din întreaga lume. Hit-uri precum „In Da Club”, „21 Questions” și „Many Men” au devenit imediat antemurile unei generații întregi.

Pe lângă cariera sa muzicală impresionantă, artistul s-a remarcat și în lumea afacerilor, devenind un antreprenor de succes. El a fondat casa de discuri G-Unit Records, a lansat linii de îmbrăcăminte și încălțăminte, și a fost implicat în diverse proiecte media și de divertisment.

Cu o prezență carismatică și o voce puternică, 50 Cent a devenit unul dintre cei mai cunoscuți și respectați artiști din industria muzicală. De-a lungul carierei sale, el a inspirat milioane de oameni cu muzica sa și cu povestea sa de succes, devenind un simbol al perseverenței și al realizării de sine.

Ne poți urmări pe Google News, Facebook, Instagram, X, și YouTube

Alexandru
Alexandru are o experiență de peste 10 ani în mediul online, timp în care a publicat peste 5.000 de articole și a strâns cititori de prin toate colțurile lumii. Pasionat de artă și tehnologia viitorului, Alexandru scrie acum pentru NewsDealer. De asemenea, toate articolele de tip pamflet sunt semnate de Alexandru, care poate fi contactat pe adresa redacției, atât pentru a semnala "derapajele", dar și pentru colaborări.

.