Ce se mai întâmplă în lume?Lifestyle

Record pentru GTA 6! Trailerul a strâns aproximativ 100 milioane de vizionări în 24 de ore

Trailerul GTA 6 a fost lansat cu 15 ore mai devreme decât se preconiza, și asta din cauza faptului că a „scăpat” pe internet. Astfel, cei de la Rockstar au fost obligați să lanseze trailerul cu câteva ore mai devreme decât era stabilit.

Cu toate acestea, fanii mai au de așteptat până la apariția jocului, acesta urmând să fie lansat tocmai în 2025. Mai mult, trailerul a strâns vizionări record în 24 de ore de la lansare, aproximativ 100 milioane de vizionări!

Jocul GTA 5, din celebra franciză Grand Theft Auto, a fost lansat acum mai bine de zece ani, în septembrie 2013, și rămâne al doilea cel mai bine vândut joc video din istorie, fiind depășit doar de Minecraft.

GTA 6, jocul așteptat de milioane de gameri

Fanii așteaptă cu nerăbdare următoarea versiune, care promite să îi transpună înapoi în atmosfera vibrantă a Vice City, o locație inspirată din Miami. Noul joc va introduce prima protagonista feminină, Lucia, alături de un personaj principal masculin, a cărui identitate rămâne încă necunoscută.

Trailerul dezvăluie peisaje captivante, inclusiv plaje însorite, căi navigabile strălucitoare și zonele centrale ale orașului Vice City. De asemenea, oferă priviri incitante asupra mlaștinilor din jur, sugerând că jucătorii vor avea oportunitatea de a explora zone vaste și variate. Așadar, atmosfera detaliată a orașului, împreună cu peisajele diversificate, promit o experiență captivantă pentru fanii îndrăgostiți de universul Grand Theft Auto.

Rockstar Games a redefinit genul jocurilor video de acțiune și aventură cu seria Grand Theft Auto (GTA), oferind o experiență captivantă și nonconformistă încă din prima sa apariție în 1997.

Cu sediul în New York, Rockstar Games a continuat să cucerească inimile jucătorilor din întreaga lume prin titluri remarcabile, în special cele din seria GTA.

GTA este cunoscut pentru explorarea și reprezentarea orașelor fictive inspirate din cele reale, precum Liberty City, Vice City și Los Santos.

Fiecare versiune a jocului oferă un mediu vast, plin de detaliu și o varietate de activități, reflectând ingeniozitatea și atenția la detalii caracteristice Rockstar Games.

Ne poți urmări pe Google News, Facebook, Instagram, X, și YouTube

Alexandru
Alexandru are o experiență de peste 10 ani în mediul online, timp în care a publicat peste 5.000 de articole și a strâns cititori de prin toate colțurile lumii. Pasionat de artă și tehnologia viitorului, Alexandru scrie acum pentru NewsDealer. De asemenea, toate articolele de tip pamflet sunt semnate de Alexandru, care poate fi contactat pe adresa redacției, atât pentru a semnala "derapajele", dar și pentru colaborări.

.