Piesa săptămânii

Recomandarea săptămânii. Piesa de vară: Loud Luxury feat. brando – Body

https://www.youtube.com/watch?v=D_rqZm231HY&t=37s

Cu siguranță ai auzit melodia aceasta pe undeva. Radio, petreceri, festivaluri, etc. E o piesă care te face să te bucuri de vară și te face să dansezi, cu un vibe bun. Piesa este din 2018, dar încă are un rimt actual iar versurile seducătoare te vor prinde.

Loud Luxury reprezintă un grup canadian de muzică electronică și un duo de DJ format din Andrew Fedyk și Joe Depace, stabilit în prezent în Los Angeles, scrie Wikipedia. În 2017, au lansat un remix al single-ului „Scared to Be Lonely” al lui Martin Garrix și Dua Lipa, care i-a făcut renumiți.

Duo-ul a fost format atunci când Fedyk și Depace, care s-au cunoscut la University of Western Ontario, au început să colaboreze. Mergând la un concert al lui Porter Robinson, au fost inspirați de modul în care Robinson s-a conectat cu mulțimea. În decembrie 2016, au lansat piesa „See It Again”.

În 2017, au remixat piesa „Scared to Be Lonely” a lui Martin Garrix și Dua Lipa, care a fost inclusă pe EP-ul de remixuri. Au lansat un single original intitulat „Body” prin intermediul casei de discuri Armada Music a lui Armin van Buuren. 

Piesa, în care apare vocalistul Brando, a debutat în topul Billboard Hot Dance/Electronic Songs pe locul 49, cu 20.000 de descărcări și peste 40.000.000 de stream-uri. Pe 17 februarie 2017, Loud Luxury a colaborat cu muzicianul deep house Ryan Shephard pentru a lansa piesa „Fill Me In” (titlu inițial: „Something to Say”), semnată la casa de discuri AFTR:HRS a lui Tiesto.

În 2018, Loud Luxury a primit o nominalizare la categoria Videoclipuri Independente la cea de-a 9-a ediție a Hollywood Music in Media Awards pentru piesa „Show Me”, cu Nikki’s Wives.

În 2019, grupul Loud Luxury a cântat la EDC Las Vegas și la Lollapalooza din Chicago.

Sursa video: YouTube

Ne poți urmări pe Google News, Facebook, Instagram, X, și YouTube

Alexandru
Alexandru are o experiență de peste 10 ani în mediul online, timp în care a publicat peste 5.000 de articole și a strâns cititori de prin toate colțurile lumii. Pasionat de artă și tehnologia viitorului, Alexandru scrie acum pentru NewsDealer. De asemenea, toate articolele de tip pamflet sunt semnate de Alexandru, care poate fi contactat pe adresa redacției, atât pentru a semnala "derapajele", dar și pentru colaborări.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *