Eu ce mai citesc?Lifestyle

Recomandare de carte. „Unfuck Yourself. Eliberează-ți mintea și trăiește-ți viața”, de Gary John Bishop

„Unfuck Yourself” oferă sfaturi practice despre cum să scapi de gândurile tale autodistructive și să preiei controlul asupra vieții tale, învățând cum să le controlezi și să te motivezi să îți asumi mai multă responsabilitate pentru viața ta decât ai făcut-o vreodată.

Cu toții avem un drum unic în viață. Principiile care stau la baza a ceea ce este „corect” le-am învățat încă de la naștere. Acestea funcționează foarte bine pentru cei care sunt reticenți la risc. Dar ce se întâmplă dacă nu sunteți acea persoană? Vor face aceste adevăruri mai mult rău decât bine?
 
Să-ți depășești mentalitatea și să încalci regulile pe care ai fost învățat să le urmezi în timp ce creșteai este unul dintre cele mai provocatoare lucruri pe care le poți face în viața ta. Cu toate acestea, se poate dovedi a fi și cel mai satisfăcător lucru pe care îl vei face.
 
Subconștientul nostru este responsabil pentru 95% din gândurile noastre și, implicit, pentru ceea ce facem în fiecare zi. Să o spunem altfel: controlul subconștientului îți permite să modelezi o mare parte din ceea ce se întâmplă pe parcursul zilei și să îți antrenezi mintea pentru a atrage anumite lucruri.
 
Prin urmare, trebuie să învățăm cum să îl antrenăm în beneficiul nostru și să rupem ciclul de gânduri și acțiuni repetitive care ne țin pe loc și interferează cu creșterea noastră. Pentru aceasta, „Unfuck Yourself” de Gary John Bishop ne învață cum să creăm un plan cuprinzător și practic de urmat și să adoptăm o mentalitate de învingător.
unfuck yourself cartea

Sursă Foto – libris.ro

Citate din carte

  • „Acceptă incertitudinea și obișnuiește-te să ieși din mediul tău obișnuit.”
  • „Bucură-te de călătoria vieții tale în loc să îți amâni fericirea până când îți atingi obiectivele.”
  • „Să-ți iei viața în mâini presupune să fii responsabil pentru acțiunile tale și să nu dai vina pe alte persoane pentru greșelile tale.”

Ne poți urmări pe Google News, Facebook, Instagram, X, și YouTube

Alexandru
Alexandru are o experiență de peste 10 ani în mediul online, timp în care a publicat peste 5.000 de articole și a strâns cititori de prin toate colțurile lumii. Pasionat de artă și tehnologia viitorului, Alexandru scrie acum pentru NewsDealer. De asemenea, toate articolele de tip pamflet sunt semnate de Alexandru, care poate fi contactat pe adresa redacției, atât pentru a semnala "derapajele", dar și pentru colaborări.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *