Eu ce mai citesc?

Recomandare de carte. „La răsărit de Eden”, de John Steinbeck

John Steinbeck a primit premiul Nobel pentru Literatură în 1962, iar capodopera secolului XX, „La răsărit de Eden” a fost ecranizată în 1955, în regia lui Elia Kazan, cu James Dean în rolul principal.

La rasarit de eden

Sursă Foto – libris.ro

„La răsărit de Eden”, de John Steinbeck

„La răsărit de Eden” este una dintre capodoperele secolului XX și reconstruiește povestea biblică a lui Cain și Abel în decorul Văii Salinas din California.

Acțiunea romanului se întinde din timpul Războiului Civi american până la sfârșitul Primului Război Mondial și urmărește conflictele dintre două generații de frați, începând cu Adam și Charles Trask.

„Scriu această carte pentru băieții mei… Le voi istorisi una dintre cele mai mărețe povești, poate cea mai mare dintre toate − o poveste despre bine și rău, despre putere și nevolnicie, despre iubire si ură, despre frumusețe și hidoșenie… este singura carte pe care am scris-o vreodată.” – John Steinbeck

 

Ne poți urmări pe Google News, Facebook, Instagram, X, și YouTube

Alexandru
Alexandru are o experiență de peste 10 ani în mediul online, timp în care a publicat peste 5.000 de articole și a strâns cititori de prin toate colțurile lumii. Pasionat de artă și tehnologia viitorului, Alexandru scrie acum pentru NewsDealer. De asemenea, toate articolele de tip pamflet sunt semnate de Alexandru, care poate fi contactat pe adresa redacției, atât pentru a semnala "derapajele", dar și pentru colaborări.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *