Satiră

Protest în masă! Anul acesta la Balul Bobobcilor organizat de facultăți vor participa și gândacii din cămine

Protest în masă al gândacilor! Nu mai suportă să nu fie luați în seamă și vor majoritatea la Balul Bobocilor.

An de an sunt din ce în ce mai mulți gândaci în cămine, iar anul acesta vor organiza un protest! S-au săturat să fie discriminați și își cer drepturile LGBTQ+.

„Vrem și noi bilete la Balul Bobocilor, nu e corect! În fiecare noapte dormim la capul studentelor și nu facem nimic. Măcar la o petrecere să venim și noi”, spune bulibașa gândacilor.

Un altul afirmă că „s-a săturat de condițiile din cămine și vrea la privat”.

Până atunci, rămâne de văzut dacă vor fi prezenți la petrecerile studenților din acest an.

Ne poți urmări pe Google News, Facebook, Instagram, X, și YouTube


Toate materialele prezente în această pagină/categorie (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Pe această pagină/categorie nu sunt informații veridice! Toate textele din această pagină/categorie sunt pamflete şi trebuie tratate ca atare!

Alexandru
Alexandru are o experiență de peste 10 ani în mediul online, timp în care a publicat peste 5.000 de articole și a strâns cititori de prin toate colțurile lumii. Pasionat de artă și tehnologia viitorului, Alexandru scrie acum pentru NewsDealer. De asemenea, toate articolele de tip pamflet sunt semnate de Alexandru, care poate fi contactat pe adresa redacției, atât pentru a semnala "derapajele", dar și pentru colaborări.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *