Satiră

PRO TV a decis! Va cumpăra și formatul „Chefi la cuțite”, asta ca să nu mai ia bătaie!

Oficialii trustului din Pache Protopopescu s-au săturat să mănânce bătaie de la trustul lui Voiculescu. Astfel, vor achiziționa formatul “Chefi la cuțite” și promit să-l îngroape așa cum au făcut și cu „Survivor”.

„Ne bat pe unde ne prind! Ne-am săturat! Îi cumpărăm cu tot cu Voiculescu, poate așa câștigăm și noi cu ‚Survivor’, că nu degeaba ne-au fraierit turcii!”, spun oficialii trustului.

Mai mult, ca să se apropie de audiența trustului din Pipera, PRO-ul va realiza un show tip “Insula Iubirii”. Rămâne de văzut în ce poziție vor lua bătaie și acolo.

Ne poți urmări pe Google News, Facebook, Instagram, X, și YouTube


Toate materialele prezente în această pagină/categorie (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Pe această pagină/categorie nu sunt informații veridice! Toate textele din această pagină/categorie sunt pamflete şi trebuie tratate ca atare!

Alexandru
Alexandru are o experiență de peste 10 ani în mediul online, timp în care a publicat peste 5.000 de articole și a strâns cititori de prin toate colțurile lumii. Pasionat de artă și tehnologia viitorului, Alexandru scrie acum pentru NewsDealer. De asemenea, toate articolele de tip pamflet sunt semnate de Alexandru, care poate fi contactat pe adresa redacției, atât pentru a semnala "derapajele", dar și pentru colaborări.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *