Vedete

Prințul Harry și Meghan Markle plănuiesc să se mute înapoi în Marea Britanie

Prințul Harry și Meghan Markle iau în calcul posibilitatea de a închiria un apartament în Palatul Kensington, în încercarea de a reface legăturile cu Familia Regală, potrivit OK! Magazine, care citează o sursă apropiată celor doi.

Sursa respectivă a dezvăluit publicației că, deși Prințul Harry este deschis în ceea ce privește reluarea legăturilor cu familia sa, este, de asemenea, precaut în legătură cu posibilitatea de a se muta între zidurile palatului, scrie publicația livemint.com.

Prințul Harry și Meghan Markle plănuiesc să se mute înapoi în Marea Britanie

Cuplul își propune să găsească un echilibru în viața lor și să acorde prioritate bunăstării lor mentale. În același timp, doresc să rămână apropiați, dar independenți de cercul regal de profil înalt.

Ei s-au oferit să închirieze un apartament la Palatul Kensington și să îl mobileze ei înșiși, fiind un gest care demonstrează că își doresc foarte mult să se întoarcă, a relatat publicația.

Există speculații potrivit cărora Meghan Markle ar putea să nu fie entuziasmată de perspectiva de a locui într-un apartament mic la Palatul Kensington. Totodată, publicația l-a citat pe expertul regal Tom Bower, care a declarat că prințul Harry ar putea întâmpina dificultăți în a se întoarce în Marea Britanie din cauza dramei familiale care s-a derulat în trecut.

David Beckham pune capăt prieteniei cu Prințul Harry și Meghan Markle

De altlfe, pe lângă aceste probleme cu care se confruntă cei doi, se pare că s-a mai ivit încă una.

Legenda fotbalului David Beckham ar fi pus capăt prieteniei sale cu Meghan Markle și Prințul Harry. Potrivit unui raport al New York Post, soții Beckham au fost acuzați că au divulgat informații despre Harry-Meghan.

O sursă a declarat pentru The Mail on Sunday că David este „absolut furios”, după ce acuzațiile au fost făcute în timpul unei convorbiri telefonice tensionate între soții Beckham și Harry-Meghan.
 
„Orice împăcare acum este foarte puțin probabilă”, a susținut persoana din interior.
 
Soții Beckham au fost prezenți în timpul căsătoriei cuplului regal în 2018. Pe fondul relatatului conflict, prietenia lui Meghan cu o altă persoană cu prenumele Victoria a crescut. Victoria Jackson este o influentă femeie de afaceri și vecina cuplului din Montecito, California.
 
„Victoria [Jackson] este o forță dinamică. Este o persoană care a construit o afacere, dar care a depășit și adversitățile din viața privată. Ea și Meghan sunt legate pe mai multe planuri. Sunt extrem de apropiate, se adoră una pe cealaltă”, a declarat o a doua sursă pentru publicație.
 
Se pare că Meghan și-a dezvoltat, de asemenea, un cerc de prieteni foarte apropiați la Hollywood, care sunt foarte protectori cu ea.
 
Ea se află în relații bune cu hair stylistul Amanda Leone, precum și cu mogulul de la Hollywood Ari Emanuel, directorul general al William Morris Endeavor, și cu soția acestuia, creatoarea de modă Sarah Staudinger.
 
Fostele colege de platou ale lui Meghan din „Suits”, Sarah Rafferty și Abigail Spencer, fac, de asemenea, parte din cercul de prieteni apropiați ai cuplului regal.

Ne poți urmări pe Google News, Facebook, Instagram, X, și YouTube

Alexandru
Alexandru are o experiență de peste 10 ani în mediul online, timp în care a publicat peste 5.000 de articole și a strâns cititori de prin toate colțurile lumii. Pasionat de artă și tehnologia viitorului, Alexandru scrie acum pentru NewsDealer. De asemenea, toate articolele de tip pamflet sunt semnate de Alexandru, care poate fi contactat pe adresa redacției, atât pentru a semnala "derapajele", dar și pentru colaborări.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *