ActualitateLifestyle

Petrecere „aproape goală” în Rusia: Vedete închise și scuze publice

Scandalul înflăcărat declanșat de o petrecere scandaloasă aduce consecințe serioase pentru vedetele pop și lecții despre alegerea evenimentelor într-o perioadă „eroică.”

Într-o țară în plin război, o petrecere organizată de vedeta pop Anastasia Ivleeva într-un club de noapte din Moscova a dezlănțuit haos și controverse la nivel înalt. Codul vestimentar „aproape gol” a dus la încarcerarea unui rapper, la un proces de miliarde de ruble și la scuze publice din partea unor celebrități renumite, relatează El Pais.

Controverse în Rusia: Petrecere TV versus valorile conservatoare

Scandalul a început cu o alegere nefericită a prezentatoarei de televiziune Anastasia Ivleeva, care a organizat o petrecere cu un cod vestimentar ce părea să încalce toate normele bunei-cuviințe. Fotografiile de la eveniment, inclusiv cele ale rapperului Vacio, îmbrăcat în doar o șosetă, au devenit virale pe rețelele de socializare, atrăgând furia legiuitorilor conservatori și a bloggerilor.

Criticii au acuzat petrecerea de lipsă de patriotism și de nepotrivire în contextul situației politice delicate din Rusia, unde liderul Vladimir Putin a subliniat importanța „valorilor tradiționale”. Adepții acestor valori conservatoare au considerat petrecerea drept o „lovitură în picior” pentru politicile statului.

Vacio: Închisoare și amendă pentru huliganism la petrecere

Răspunsul oficial nu s-a lăsat așteptat, iar rapperul Vacio a fost închis pentru huliganism mărunt și amendat cu 2.000 de dolari pentru încălcarea legilor privind propaganda. În plus, un proces colectiv de 1 miliard de ruble a fost intentat împotriva organizatoarei petrecerii, Anastasia Ivleeva, de către aproximativ 20 de persoane care pretind că au suferit daune morale.

Cu o audiere programată în ianuarie, procesul ridică semne de întrebare cu privire la verdictul într-un sistem judiciar cunoscut pentru imprevizibilitatea sa. Cu toate acestea, avocata Iulia Fedotova a subliniat că „dezaprobat social” nu înseamnă neapărat „ilegal”.

În timp ce Rusia se confruntă cu consecințele diplomatice ale conflictului din Ucraina, personalități ale culturii pop, precum Philipp Kirkorov și Ksenia Sobchak, au emis scuze publice pentru participarea lor la petrecere. „Există momente în viața fiecărei persoane când intră (pe) ușa greșită”, a mărturisit Kirkorov, adăugând că evenimentele trebuie alese cu atenție „în această perioadă dificilă, o perioadă de eroism”. Aceasta aduce o lecție amuzantă și surprinzătoare despre alegerile evenimentelor într-o perioadă complicată din istoria țării.

Ne poți urmări pe Google News, Facebook, Instagram, X, și YouTube

Cătălin B
Cu o experiență de peste 20 de ani în media, Cătălin iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze.

.