Alte sporturiSport

Payton Pritchard a acceptat să-și prelungească contractul cu Boston Celtics

Payton Pritchard de la Boston Celtics a acceptat să-și prelungească contractul pe patru ani în valoare de 30 de milioane de dolari, au declarat agenții săi Austin Brown, Max Saidman și Mitch Nathan de la CAA Sports pentru ESPN duminică.

Acest acord, care este complet garantat, vine cu așteptarea că Pritchard va avea un rol mai semnificativ pe banca lui Celtics în acest sezon.

„Mă simt foarte bine. Mă bucur că mi-am prelungit contractul și fac parte dintr-o echipă grozavă și dintr-un oraș minunat. Cred că aceasta este cea mai bună echipă din NBA”, a declarat Pritchard după primul joc de pregătire al lui Boston duminică seara.

„„Când l-am semnat, a fost ca o ușurare, un sentiment de siguranță”, a continuat Pritchard.

Pritchard este al șaptelea jucător din clasa de draft din 2020 care a acceptat o prelungire a contractului de tip rookie-scale. Ceilalți sunt Anthony Edwards de la Minnesota, LaMelo Ball de la Charlotte, Tyrese Haliburton de la Indiana, Isaiah Stewart de la Detroit, Desmond Bane de la Memphis și Devin Vassell de la San Antonio.

Termenul limită pentru semnarea prelungirii este 23 octombrie.

Pritchard, în vârstă de 25 de ani, a jucat în medie 13,4 minute pe meci în sezonul trecut, dar se așteaptă ca minutele sale să crească din nou în acest an. În primele două sezoane din NBA a avut medii de 19,2 și, respectiv, 14,1 minute.

Pritchard a avut un procentaj de 42,6% la aruncările de trei puncte la prindere în NBA din 2020 încoace, conform Second Spectrum. Acest lucru îl plasează în primele 15 locuri în clasamentul jucătorilor cu peste 300 de încercări în această perioadă.

În ultimul meci al sezonului regulat 2022-23, Pritchard a înscris și a asistat la 17 aruncări de trei puncte.

De asemenea, jucătorul Payton Pritchard a înregistrat 30 de puncte, 14 recuperări și 11 pase decisive în ultimul meci al sezonului regulat din sezonul trecut.

Ne poți urmări pe Google News, Facebook, Instagram, X, și YouTube

Alexandru
Alexandru are o experiență de peste 10 ani în mediul online, timp în care a publicat peste 5.000 de articole și a strâns cititori de prin toate colțurile lumii. Pasionat de artă și tehnologia viitorului, Alexandru scrie acum pentru NewsDealer. De asemenea, toate articolele de tip pamflet sunt semnate de Alexandru, care poate fi contactat pe adresa redacției, atât pentru a semnala "derapajele", dar și pentru colaborări.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *